Jakobit 1:24 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Jakobit 1:24 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Jakobit 1:24 ALB - ai e shikon veten dhe pastaj ikën, duke harruar - Bible Verse Picture

Jakobit 1:24 ALB

ai e shikon veten dhe pastaj ikën, duke harruar menjëherë si ishte.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Jakobit 1:24 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jakobit 1:23 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Jakobit 1:24 ALB - ai e shikon veten dhe pastaj ikën, duke harruar - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Jakobit 1:24 ALB - ai e shikon veten dhe pastaj ikën, duke harruar - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Jakobit 1:24 ALB - ai e shikon veten dhe pastaj ikën, duke harruar - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Jakobit 1:24 ALB - ai e shikon veten dhe pastaj ikën, duke harruar - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Jakobit 1:24 ALB - ai e shikon veten dhe pastaj ikën, duke harruar - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Jakobit 1:24 ALB - ai e shikon veten dhe pastaj ikën, duke harruar - Bible Verse Picture
View New Tab

Jakobit 1:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Jakobit 1:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Pjetrit 3:11 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 3:11 (ALB) »
Përderisa të gjitha këto gjëra duhet të shkatërrohen, si të mos duhet të keni një sjellje të shenjtë dhe të perëndishme,

Luka 1:66 ALB Bible Verse Image
Luka 1:66 (ALB) »
Të gjitha ata që i dëgjuan, i vunë në zemrën e tyre duke thënë: “Vallë kush do të jetë ky fëmijë?.” Dhe dora e Zotit ishte me të.

Luka 7:39 ALB Bible Verse Image
Luka 7:39 (ALB) »
Kur e pa këtë gjë, fariseu që e kishte ftuar, tha me vete: “Nëse ky do të ishte një profet, do ta dinte çfarë lloj njeriu është gruaja që po e prek, sepse ajo është një mëkatare.

1 Thesalonikasve 1:5 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 1:5 (ALB) »
sepse ungjilli ynë nuk erdhi deri te ju vetëm me fjalë, por edhe me fuqi dhe me Frymë të Shenjtë, dhe me shumë bindje; ju e dini se si jemi sjellë në mes tuaj për hirin tuaj.

Gjyqtarët 8:18 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 8:18 (ALB) »
Pastaj u tha Zebahut dhe Tsalmunait: "Si ishin njerëzit që keni vrarë në Tabor?". Ata u përgjigjën: "Ishin si ti; secili prej tyre kishte pamjen e birit të një mbreti".

Mateu 8:27 ALB Bible Verse Image
Mateu 8:27 (ALB) »
Atëherë njërëzit u mrekulluan dhe thoshnin: “Kush është ky, të cilit po i binden deti dhe erërat?.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
James 1:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
James 1:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
James 1:24 (GW) »
Berean Bible (BSB)
James 1:24 (BSB) »
World English Bible (WEB)
James 1:24 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jacques 1:24 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Jakobus 1:24 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯਾਕੂਬ 1:24 (PANIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
याकोब 1:24 (MARIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Tiago 1:24 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Gia-cơ 1:24 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Santiago 1:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giacomo 1:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
雅 各 书 1:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
雅 各 書 1:24 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Jakobsbrevet 1:24 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иакова 1:24 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Якова 1:24 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jakab 1:24 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Яков 1:24 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Jakob 1:24 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »