Jakobit 1:5 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Jakobit 1:5 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Jakobit 1:5 ALB - Por në qoftë se ndonjërit nga ju i mungon - Bible Verse Picture

Jakobit 1:5 ALB

Por në qoftë se ndonjërit nga ju i mungon urtia, le të kërkojë nga Perëndia, që u jep të gjithëve pa kursim, pa qortuar, dhe atij do t’i jepet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Jakobit 1:5 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Jakobit 1:4 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Jakobit 1:5 ALB - Por në qoftë se ndonjërit nga ju i mungon - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Jakobit 1:5 ALB - Por në qoftë se ndonjërit nga ju i mungon - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Jakobit 1:5 ALB - Por në qoftë se ndonjërit nga ju i mungon - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Jakobit 1:5 ALB - Por në qoftë se ndonjërit nga ju i mungon - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Jakobit 1:5 ALB - Por në qoftë se ndonjërit nga ju i mungon - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Jakobit 1:5 ALB - Por në qoftë se ndonjërit nga ju i mungon - Bible Verse Picture
View New Tab

Jakobit 1:5 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Jakobit 1:5 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Fjalët e urta 2:3 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 2:3 (ALB) »
po, në rast se kërkon me ngulm gjykimin dhe ngre zërin për të siguruar mirëkuptim,

Gjoni 15:7 ALB Bible Verse Image
Gjoni 15:7 (ALB) »
Në qoftë se qëndroni në mua dhe fjalët e mia qëndrojnë në ju, kërkoni çfarë të doni dhe do t’ju bëhet.

Jeremia 29:12 ALB Bible Verse Image
Jeremia 29:12 (ALB) »
Do të më kërkoni dhe do të vini të më luteni, dhe unë do t’ju kënaq.

Fjalët e urta 3:5 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 3:5 (ALB) »
Ki besim tek Zoti me gjithë zemër dhe mos u mbështet në gjykimin tënd;

1 Gjonit 5:14 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 5:14 (ALB) »
Kjo është siguria që kemi përpara tij: nëse kërkojmë diçka sipas vullnetit të tij, ai na e plotëson:

1 Mbretërve 3:7 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 3:7 (ALB) »
Tani, o Zot, Perëndia im, ti ke bërë të mbretërojë shërbëtori yt në vend të Davidit, atit tim, por unë jam veçse një fëmijë dhe nuk di si të sillem.

Mateu 7:7 ALB Bible Verse Image
Mateu 7:7 (ALB) »
Lypni dhe do t’ju jepet; kërkoni dhe do të gjeni; trokitni dhe do t’ju çelet.

2 Kronikave 1:10 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 1:10 (ALB) »
Më jep, pra, dituri dhe zgjuarsi, që të mund të hyj dhe të dal para këtij populli, sepse kush mund ta qeverisë, vallë, këtë popull të madh tëndin?".

Gjoni 16:23 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:23 (ALB) »
Atë ditë ju nuk do të më bëni më asnjë pyetje. Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them se çdo gjë që t’i kërkoni Atit në emrin tim, ai do t’jua japë.

Jakobit 3:17 ALB Bible Verse Image
Jakobit 3:17 (ALB) »
Kurse dituria që vjen nga lart, më së pari është e pastër, pastaj pajtuese, e butë, e bindur, plot mëshirë dhe fryte të mira, e paanshme dhe jo hipokrite.

Gjoni 14:13 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:13 (ALB) »
Dhe çfarëdo të kërkoni në emrin tim, do ta bëj, që Ati të përlëvdohet në Birin.

Eksodi 31:3 ALB Bible Verse Image
Eksodi 31:3 (ALB) »
dhe e mbusha me Frymën e Perëndisë, me dituri, me zgjuarësi, me njohuri dhe çdo shkathtësi,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
James 1:5 (ASV) »
King James Version (KJV)
James 1:5 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
James 1:5 (GW) »
Berean Bible (BSB)
James 1:5 (BSB) »
World English Bible (WEB)
James 1:5 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jacques 1:5 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Jakobus 1:5 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਯਾਕੂਬ 1:5 (PANIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
याकोब 1:5 (MARIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Tiago 1:5 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Gia-cơ 1:5 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Santiago 1:5 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giacomo 1:5 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
雅 各 书 1:5 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
雅 各 書 1:5 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Jakobsbrevet 1:5 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иакова 1:5 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Якова 1:5 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Jakab 1:5 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Яков 1:5 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Jakob 1:5 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »