Gjoni 12:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 12:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 12:3 ALB - Atëherë Maria mori një liber vaj - Bible Verse Picture

Gjoni 12:3 ALB

Atëherë Maria mori një liber vaj erëkëndshëm prej nardi të pastër shumë të kushtueshëm, vajosi me të këmbët e Jezusit dhe i fshiu këmbët e tij me flokët e saj; dhe shtëpia u mbush me erën e këtij vaji.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 12:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 12:2 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 12:3 ALB - Atëherë Maria mori një liber vaj - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 12:3 ALB - Atëherë Maria mori një liber vaj - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 12:3 ALB - Atëherë Maria mori një liber vaj - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 12:3 ALB - Atëherë Maria mori një liber vaj - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 12:3 ALB - Atëherë Maria mori një liber vaj - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 12:3 ALB - Atëherë Maria mori një liber vaj - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 12:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 12:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 14:3 ALB Bible Verse Image
Marku 14:3 (ALB) »
Tani ai ishte në Betania, në shtëpinë e Simonit lebroz, dhe ndërsa ishte në tryezë, hyri një grua me një enë alabastri me vaj të parfumuar me nard të vërtetë, shumë të kushtueshëm; ajo e theu enën prej alabastri dhe ia derdhi vajin mbi krye.

Gjoni 11:2 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:2 (ALB) »
Maria ishte ajo që e vajosi me vaj erëkëndëshëm Zotin dhe ia fshiu këmbët me flokët e saj; dhe vëllai i saj, Llazari, ishte i sëmurë.

Luka 10:38 ALB Bible Verse Image
Luka 10:38 (ALB) »
Ndodhi që, ndërsa ata po udhëtonin, Jezusi hyri në një fshat; dhe një grua, që e kishte emrin Marta, e priti në shtëpinë e vet.

Luka 7:37 ALB Bible Verse Image
Luka 7:37 (ALB) »
Dhe ja, një grua nga ai qytet, që ishte një mëkatare, kur mori vesh se ai ishte në tryezën e shtëpisë së një fariseu, solli një enë alabastri plot me vaj erëkëndshëm.

Luka 7:46 ALB Bible Verse Image
Luka 7:46 (ALB) »
Ti nuk ma vajose kokën me vaj; kurse ajo m’i vajosi këmbët me vaj erëkëndshëm.

Gjoni 11:32 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:32 (ALB) »
Sapo Maria arriti te vendi ku ndodhej Jezusi dhe e pa atë, i ra ndër këmbë duke i thënë: “Zot, po të ishe ti këtu, im vëlla nuk do të kishte vdekur.”

Mateu 26:6 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:6 (ALB) »
Tani, kur Jezusi ishte në Betani, në shtëpinë e lebrozit Simon,

Gjoni 11:28 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:28 (ALB) »
Dhe, si tha kështu, shkoi të thërrasë fshehtas Marinë, motrën e saj, duke thënë: “Mësuesi është këtu dhe po të thërret.”

Kantiku i Kantikëve 1:3 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 1:3 (ALB) »
Nga aroma e vajrave të tua të këndshme emri yt është një vaj i parfumuar i derdhur; prandaj të duan vajzat.

Kantiku i Kantikëve 4:13 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 4:13 (ALB) »
Filizat e tua janë një kopësht shegësh me fryte të zgjedhura me bimë të alkanës me nardo,

Kantiku i Kantikëve 1:12 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 1:12 (ALB) »
Ndërsa mbreti është ulur në tryezë, livanda ime përhap aromën e saj.

Psalmet 132:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 132:2 (ALB) »
ashtu si ai iu betua Zotit dhe lidhi kusht me të Fuqishmin e Jakobit, duke thënë:

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 12:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 12:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 12:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 12:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 12:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 12:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 12:3 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 12:3 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 12:3 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 12:3 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 12:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 12:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 12:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 12:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 12:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 12:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 12:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 12:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 12:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 12:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 12:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 12:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »