Gjoni 13:22 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 13:22 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 13:22 ALB - Atëherë dishepujt u panë njëri me tjetrin, - Bible Verse Picture

Gjoni 13:22 ALB

Atëherë dishepujt u panë njëri me tjetrin, por nuk arrinin të kuptonin për kë po fliste.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 13:22 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 13:21 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 13:22 ALB - Atëherë dishepujt u panë njëri me tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 13:22 ALB - Atëherë dishepujt u panë njëri me tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 13:22 ALB - Atëherë dishepujt u panë njëri me tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 13:22 ALB - Atëherë dishepujt u panë njëri me tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 13:22 ALB - Atëherë dishepujt u panë njëri me tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 13:22 ALB - Atëherë dishepujt u panë njëri me tjetrin, - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 13:22 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 13:22 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 22:23 ALB Bible Verse Image
Luka 22:23 (ALB) »
Atëherë ata filluan ta pyesin njëri-tjetrin se kush nga ata do ta bënte këtë gjë.

Mateu 26:22 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:22 (ALB) »
Ata u pikëlluan shumë dhe secili prej tyrefilloi të thotë: “Mos jam unë; Zot?.”

Marku 14:19 ALB Bible Verse Image
Marku 14:19 (ALB) »
Atëherë ata filluan të trishtohen dhe t’i thoshin njëri pas tjetrit: “Mos jam unë?.” Dhe një tjetër tha: “Mos jam unë?.”

Zanafilla 42:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 42:1 (ALB) »
Por Jakobi, pasi mësoi se në Egjipt kishte grurë, u tha bijve të tij: Pse shikoni njëri-tjetrin??".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 13:22 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 13:22 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 13:22 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 13:22 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 13:22 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 13:22 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 13:22 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 13:22 (BENIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 13:22 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 13:22 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 13:22 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 13:22 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 13:22 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 13:22 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 13:22 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 13:22 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 13:22 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 13:22 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 13:22 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 13:22 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 13:22 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »