Gjoni 17:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 17:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 17:12 ALB - Kur isha me ata në botë, unë i kam ruajtur në - Bible Verse Picture

Gjoni 17:12 ALB

Kur isha me ata në botë, unë i kam ruajtur në emrin tënd; unë i kam ruajtur ata që ti më ke dhënë dhe askush nga ata nuk ka humbur, përveç birit të humbjes, që të përmbushej Shkrimi.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 17:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 17:11 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 17:12 ALB - Kur isha me ata në botë, unë i kam ruajtur në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 17:12 ALB - Kur isha me ata në botë, unë i kam ruajtur në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 17:12 ALB - Kur isha me ata në botë, unë i kam ruajtur në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 17:12 ALB - Kur isha me ata në botë, unë i kam ruajtur në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 17:12 ALB - Kur isha me ata në botë, unë i kam ruajtur në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 17:12 ALB - Kur isha me ata në botë, unë i kam ruajtur në - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 17:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 17:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 109:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 109:6 (ALB) »
Vendos një njeri të keq mbi të dhe një akuzues le të jetë në të djathtë të tij.

Gjoni 10:27 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:27 (ALB) »
Delet e mia e dëgjojnë zërin tim, unë i njoh dhe ato më ndjekin;

Gjoni 18:9 ALB Bible Verse Image
Gjoni 18:9 (ALB) »
që të përmbushej fjala që kishte thënë: “Nuk kam humbur asnjë nga ata që më ke dhënë.”

Gjoni 6:37 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:37 (ALB) »
Gjithçka që më jep Ati do të vijë tek unë; dhe atë që vjen tek unë, unë nuk do ta nxjerr jashtë kurrë,

Gjoni 13:18 ALB Bible Verse Image
Gjoni 13:18 (ALB) »
Nuk po flas për ju të gjithë; unë i njoh ata që kam zgjedhur, por duhet të përmbushet ky Shkrim: "Ai që ha bukën me mua, ka ngritur thembrën kundër meje".

Gjoni 6:39 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:39 (ALB) »
Ky është vullneti i Atit që më ka dërguar: që unë të mos humbas asgjë nga të gjitha ato që ai më ka dhënë, por t’i ringjall në ditën e fundit.

Veprat e Apostujve 1:16 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 1:16 (ALB) »
“Vëllezër, ishte e nevojshme që të përmbushej ky Shkrim, të cilin Fryma e Shenjtë e parafoli me anë të gojës së Davidit në lidhje me Judën, i cili u bë prijës i atyre që e kapën Jezusin.

Gjoni 6:70 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:70 (ALB) »
Jezusi u përgjigj atyre: “A nuk ju kam zgjedhur unë ju të dymbëdhjetët? E një prej jush është një djall.”

1 Gjonit 2:19 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 2:19 (ALB) »
Mes nesh dolën, por nuk ishin nga tanët, sepse, po të ishin nga tanët, do të kishin qëndruar me ne; por kjo ndodhi që të dalë se nuk janë të gjithë nga tanët.

2 Thesalonikasve 2:3 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 2:3 (ALB) »
Askush të mos ju gënjejë kursesi, sepse ajo ditë nuk do të vijë, pa ardhur më parë rënia dhe pa u shfaqur njeriu i mëkatit, i biri i humbjes,

Veprat e Apostujve 1:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 1:25 (ALB) »
për të marrë shortin e kësaj shërbese dhe apostullimin, nga i cili Juda u largua për të shkuar në vendin e tij.”

Hebrenjve 2:13 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:13 (ALB) »
Edhe më: “Do të shpresoj në të.” Dhe përsëri: “Ja unë, dhe fëmijët që m’i dha Perëndia.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 17:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 17:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 17:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 17:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 17:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 17:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 17:12 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 17:12 (BENIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 17:12 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 17:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 17:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 17:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 17:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 17:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 17:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 17:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 17:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 17:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 17:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 17:12 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 17:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »