Gjoni 9:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 9:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 9:3 ALB - Jezusi u përgjigj: “As ai, as prindërit e tij - Bible Verse Picture

Gjoni 9:3 ALB

Jezusi u përgjigj: “As ai, as prindërit e tij s’kanë mëkatuar, por kjo ndodhi që tek ai të dëftohen veprat e Perëndisë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 9:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 9:2 (ALB)
Next Verse
Gjoni 9:4 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 9:3 ALB - Jezusi u përgjigj: “As ai, as prindërit e tij - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 9:3 ALB - Jezusi u përgjigj: “As ai, as prindërit e tij - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 9:3 ALB - Jezusi u përgjigj: “As ai, as prindërit e tij - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 9:3 ALB - Jezusi u përgjigj: “As ai, as prindërit e tij - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 9:3 ALB - Jezusi u përgjigj: “As ai, as prindërit e tij - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 9:3 ALB - Jezusi u përgjigj: “As ai, as prindërit e tij - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 9:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 9:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 11:4 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:4 (ALB) »
Dhe Jezusi si dëgjoi këto tha: “Kjo sëmundje nuk është për vdekje, po për lavdinë e Perëndisë, që nëpërmjet saj të përlëvdohet Biri i Perëndisë.”

Luka 13:2 ALB Bible Verse Image
Luka 13:2 (ALB) »
Dhe Jezusi, duke u përgjigjur, tha: “A mendoni ju se ata Galileas ishin më shumë mëkatarë nga gjithë Galileasit e tjerë, sepse vuajtën të tilla gjëra?

Mateu 11:5 ALB Bible Verse Image
Mateu 11:5 (ALB) »
Të verbërit po shohin, të çalët po ecin, lebrozët janë pastruar dhe të shurdhërit po dëgjojnë; të vdekurit po ngjallen dhe ungjilli po u predikohet të varfërve.

Jobi 22:5 ALB Bible Verse Image
Jobi 22:5 (ALB) »
Apo ka gjasë më shumë se kjo ka si shkak ligësinë tënde të madhe dhe fajet e tua të shumta?

Jobi 42:7 ALB Bible Verse Image
Jobi 42:7 (ALB) »
Mbas këtyre fjalëve që Zoti i drejtoi Jobit, Zoti i tha Elifazit nga Temani: "Zemërimi im u ndez kundër teje dhe kundër dy miqve të tu, sepse nuk keni folur drejt për mua, ashtu si ka bërë shërbëtori im Job.

Predikuesi 9:1 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 9:1 (ALB) »
Kështu unë e mendova gjithë këtë në zemrën time për të kërkuar ta qartësoj; që të drejtët dhe të urtët dhe veprat e tyre janë në duart e Perëndisë. Njeriu nuk njeh as dashurinë as urrejtjen; gjithçka është para tij.

Gjoni 14:11 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:11 (ALB) »
Më besoni se unë jam në Atin dhe se Ati është në mua; në mos, më besoni për shkak të vet veprave.

Gjoni 11:40 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:40 (ALB) »
Jezusi i tha: “A nuk të thashë se po të besosh, do të shohësh lavdinë e Perëndisë?.”

Jobi 2:3 ALB Bible Verse Image
Jobi 2:3 (ALB) »
"A e vure re shërbëtorin tim Job? Sepse mbi dhe nuk ka asnjë tjetër si ai që të jetë i ndershëm, i drejtë, të ketë frikë nga Perëndia dhe t’i largohet së keqes. Ai qëndron i patundur në ndershmërinë e tij, megjithëse ti më ke nxitur kundër tij për ta shkatërruar pa asnjë shkak".

Jobi 1:8 ALB Bible Verse Image
Jobi 1:8 (ALB) »
Zoti i tha Satanait: "E ke vënë re shërbëtorin tim Job? Sepse mbi dhe nuk ka asnjë tjetër si ai që të jetë i ndershëm, i drejtë, të ketë frikë nga Perëndia dhe t’i largohet së keqes".

Jobi 21:27 ALB Bible Verse Image
Jobi 21:27 (ALB) »
Ja, unë i njoh mendimet tuaja dhe planet me të cilat doni të ushtroni dhunën kundër meje.

Veprat e Apostujve 4:21 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 4:21 (ALB) »
Ata pasi i kërcënuan përsëri, i lanë të shkojnë duke mos gjetur mënyrë se si t’i ndëshkojnë për shkak të popullit, sepse të gjithë përlëvdonin Perëndinë për atë që kishte ndodhur.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 9:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 9:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 9:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 9:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 9:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 9:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 9:3 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 9:3 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 9:3 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 9:3 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 9:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 9:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 9:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 9:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 9:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 9:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 9:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 9:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 9:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 9:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 9:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 9:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »