Zakaria 8:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 8:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 8:12 ALB -

Zakaria 8:12 ALB

"Sepse do të ketë një farë paqeje: hardhia do të japë frytin e vet, toka do të japë prodhimet e veta dhe qiejt do t’u japin vesën e tyre. Do t’i bëj ata të mbeturit nga ky popull të kenë zotërimin e të gjitha këtyre gjërave.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 8:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 8:11 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 8:12 ALB -
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 8:12 ALB -
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 8:12 ALB -
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 8:12 ALB -
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 8:12 ALB -
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 8:12 ALB -
View New Tab

Zakaria 8:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 8:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Levitiku 26:4 ALB Bible Verse Image
Levitiku 26:4 (ALB) »
unë do t’ju jap shirat simbas stinëve, toka do të japë prodhimin e saj dhe drurët e fshatit do të japin frytet e tyre.

Zanafilla 27:28 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 27:28 (ALB) »
Perëndia të dhëntë vesën e qiellit dhe pjellorinë e tokës, si edhe bollëkun e grurit dhe të verës.

Ezekieli 34:26 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 34:26 (ALB) »
Dhe do t’ua bëj të bekura vendet rreth kodrës sime; do të bëj të bjerë shiu në kohën e duhur, dhe do të jenë shira bekimi.

Ligji i Përtërirë 33:13 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 33:13 (ALB) »
Përsa i përket Jozefit, ai tha: "Vendi i tij qoftë i bekuar nga Zoti me dhurata të çmuara të qiellit, me vesën, me ujërat e humnerës që ndodhet poshtë,

Ligji i Përtërirë 28:4 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 28:4 (ALB) »
I bekuar do të jetë edhe fryti i barkut tënd, fryti i tokës dhe i bagëtisë sate, pjelljet e lopëve të tua dhe fryti i deleve të tua.

Mateu 6:33 ALB Bible Verse Image
Mateu 6:33 (ALB) »
Por para së gjithash kërkoni mbretërinë e Perëndisë dhe drejtësinë e tij dhe të gjitha këto gjëra do t’ju shtohen.

Hagai 2:19 ALB Bible Verse Image
Hagai 2:19 (ALB) »
a ka akoma grurë në hambar? Hardhia, fiku, shega dhe ulliri nuk kanë dhënë akoma fryt. Por që nga kjo ditë e tutje, unë do t’ju bekoj".

Hagai 1:10 ALB Bible Verse Image
Hagai 1:10 (ALB) »
Për këtë arsye qielli e ka ndalur vesën sipër jush dhe toka e ka mbajtur prodhimin e vet.

Amosi 9:13 ALB Bible Verse Image
Amosi 9:13 (ALB) »
"Ja, ditët po vijnë," thotë Zoti, "kur ai që lëron do t’i afrohet atij që korr dhe ai që shtrydh rrushin atij që hedh farën; atëherë malet do të kullojnë musht, që do të rrjedhë poshtë nëpër kodra.

Joeli 2:22 ALB Bible Verse Image
Joeli 2:22 (ALB) »
Mos kini frikë, o kafshë të fushave, sepse tokat për kullotë do të gjelbërojnë, drurët mbajnë frytin e tyre, fiku dhe hardhia japin tërë bollëkun e tyre.

Osea 14:5 ALB Bible Verse Image
Osea 14:5 (ALB) »
Do të jem si vesa për Izraelin; dhe ai do të lulëzojë si zambaku dhe do t’i zgjatë rrënjët e tij në thellësi si kedrat e Libanit.

Ezekieli 36:30 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 36:30 (ALB) »
Do të shumoj frytin e drurëve dhe prodhimin e arave, me qëllim që të mos pësoni më turpin e urisë midis kombeve.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 8:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 8:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 8:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 8:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 8:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 8:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 8:12 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 8:12 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 8:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 8:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 8:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 8:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 8:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 8:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 8:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 8:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 8:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 8:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 8:12 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 8:12 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 8:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »