Zakaria 8:22 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Zakaria 8:22 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zakaria 8:22 ALB - Po, shumë popuj dhe kombe të fuqishëm do të - Bible Verse Picture

Zakaria 8:22 ALB

Po, shumë popuj dhe kombe të fuqishëm do të vijnë të kërkojnë Zotin e ushtrive në Jeruzalem dhe t’i përgjërohen fytyrës së Zotit".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zakaria 8:22 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Zakaria 8:21 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Zakaria 8:22 ALB - Po, shumë popuj dhe kombe të fuqishëm do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Zakaria 8:22 ALB - Po, shumë popuj dhe kombe të fuqishëm do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Zakaria 8:22 ALB - Po, shumë popuj dhe kombe të fuqishëm do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Zakaria 8:22 ALB - Po, shumë popuj dhe kombe të fuqishëm do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Zakaria 8:22 ALB - Po, shumë popuj dhe kombe të fuqishëm do të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Zakaria 8:22 ALB - Po, shumë popuj dhe kombe të fuqishëm do të - Bible Verse Picture
View New Tab

Zakaria 8:22 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zakaria 8:22 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 8:21 ALB Bible Verse Image
Zakaria 8:21 (ALB) »
banorët e një qyteti do të shkojnë tek ata të tjetrit, duke thënë: "Le të shkojmë menjëherë t’i përgjërohemi fytyrës së Zotit dhe të kërkojmë Zotin e ushtrive. Edhe unë do të shkoj".

Zbulesa 21:24 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:24 (ALB) »
Dhe kombet e të shpëtuarve do të ecin në dritën e tij; dhe mbretërit e dheut do të sjellin lavdinë dhe nderin e tyre në të.

Zbulesa 15:4 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 15:4 (ALB) »
Kush nuk do të të druajë, o Zot, dhe nuk do të lëvdojë emrin tënd? Sepse vetëm ti je i Shenjtë; sepse të gjitha kombet do të vijnë dhe do të adhurojnë përpara teje, sepse gjykimet e tua u shfaqën.”

Isaia 25:7 ALB Bible Verse Image
Isaia 25:7 (ALB) »
Do të shkatërrojë mbi këtë mal mbulesën që mbulonte tërë popujt, po kështu edhe mbulesën e shtrirë mbi të gjitha kombet.

Galatasve 3:8 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:8 (ALB) »
Dhe Shkrimi, duke parashikuar se Perëndia do t’i shfajësonte kombet me anë të besimit, ia dha më përpara Abrahamit lajmin e mirë: “Të gjitha kombet do të bekohen në ty.”

Hagai 2:7 ALB Bible Verse Image
Hagai 2:7 (ALB) »
do t’i bëj të dridhen gjithë kombet; dëshira e gjithë kombeve do të vijë dhe unë do ta mbush këtë tempull me lavdi," thotë Zoti i ushtrive.

Mikea 4:3 ALB Bible Verse Image
Mikea 4:3 (ALB) »
Ai do të jetë gjyqtari midis shumë popujve dhe do të jetë arbitri midis shumë kombeve të fuqishme dhe të largëta. Me shpatat e tyre do të farkëtojnë plore dhe me ushtat e tyre drapërinj; një komb nuk do ta ngrerë më shpatën kundër tjetrit dhe nuk do të stërviten për luftë.

Jeremia 4:2 ALB Bible Verse Image
Jeremia 4:2 (ALB) »
dhe betohesh: "Zoti rron," me vërtetësi, me ndershmëri dhe me drejtësi, atëherë kombet do të jenë të bekuara.

Isaia 60:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 60:3 (ALB) »
Kombet do të ecin në dritën tënde dhe mbretërit në shkëlqimin e daljes sate.

Isaia 55:5 ALB Bible Verse Image
Isaia 55:5 (ALB) »
Ja, ti do të thërrasësh një komb që nuk e njeh, dhe një komb që nuk të njeh do të vrapojë te ti, për shkak të Zotit, Perëndisë tënd, dhe të Shenjtit të Izraelit, sepse ai të ka përlëvduar".

Isaia 66:23 ALB Bible Verse Image
Isaia 66:23 (ALB) »
Dhe do të ndodhë që nga një hënë e re në tjetrën dhe nga një e shtunë në tjetrën çdo mish do të vijë të bjerë në gjunë para meje, thotë Zoti.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Zechariah 8:22 (ASV) »
King James Version (KJV)
Zechariah 8:22 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Zechariah 8:22 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Zechariah 8:22 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Zechariah 8:22 (WEB) »
French Bible (LSG)
Zacharie 8:22 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Sacharja 8:22 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
זכריה 8:22 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Zacarias 8:22 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xê-ca-ri-a 8:22 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Zacarías 8:22 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Zaccaria 8:22 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
撒 迦 利 亚 书 8:22 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
撒 迦 利 亞 8:22 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Sakaria 8:22 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Захария 8:22 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Захарія 8:22 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zakariás 8:22 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Захария 8:22 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ゼカリヤ書 8:22 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Sakarja 8:22 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »