1 Korintasve 14:7 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 14:7 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 14:7 ALB - Edhe gjërat që nuk kanë shpirt dhe nxjerrin - Bible Verse Picture

1 Korintasve 14:7 ALB

Edhe gjërat që nuk kanë shpirt dhe nxjerrin zë, fyelli ose qestja, po të mos japin zë të dallueshëm, si do të njihet të rënit e fyellit ose e qestes?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 14:7 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 14:7 ALB - Edhe gjërat që nuk kanë shpirt dhe nxjerrin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 14:7 ALB - Edhe gjërat që nuk kanë shpirt dhe nxjerrin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 14:7 ALB - Edhe gjërat që nuk kanë shpirt dhe nxjerrin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 14:7 ALB - Edhe gjërat që nuk kanë shpirt dhe nxjerrin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 14:7 ALB - Edhe gjërat që nuk kanë shpirt dhe nxjerrin - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 14:7 ALB - Edhe gjërat që nuk kanë shpirt dhe nxjerrin - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 14:7 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 14:7 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Numrat 10:2 ALB Bible Verse Image
Numrat 10:2 (ALB) »
"Bëj dy bori prej argjendi; do t’i bësh me argjend të rrahur; do t’i përdorësh për të thirrur asamblenë dhe për të lëvizur fushimet.

Mateu 11:17 ALB Bible Verse Image
Mateu 11:17 (ALB) »
duke thënë: "Ne i kemi rënë fyellit për ju dhe ju nuk kërcyet; nisëm vajin dhe ju nuk u brengosët".

Luka 7:32 ALB Bible Verse Image
Luka 7:32 (ALB) »
U ngjajnë fëmijëve që ulen ndër sheshe dhe i bërtasin njëri-tjetrit duke thënë: "Ne i kemi rënë fyellit për ju dhe ju nuk keni kërcyer; ne kemi kënduar vajtime për ju dhe ju nuk keni qarë".

1 Korintasve 14:8 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 14:8 (ALB) »
Sepse, po të japë buria një tingull të panjohur, kush do të përgatitet për betejë?

1 Korintasve 13:1 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 13:1 (ALB) »
Po të flisja gjuhët e njerëzve dhe të engjëjve, dhe të mos kisha dashuri, do të bëhesha si një bronz që kumbon ose si cimbali që tingëllon.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 14:7 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 14:7 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 14:7 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 14:7 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 14:7 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 14:7 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 14:7 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 14:7 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 14:7 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 14:7 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 14:7 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 14:7 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 14:7 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »