1 Korintasve 14:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 14:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 14:8 ALB - Sepse, po të japë buria një tingull të - Bible Verse Picture

1 Korintasve 14:8 ALB

Sepse, po të japë buria një tingull të panjohur, kush do të përgatitet për betejë?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 14:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 14:8 ALB - Sepse, po të japë buria një tingull të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 14:8 ALB - Sepse, po të japë buria një tingull të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 14:8 ALB - Sepse, po të japë buria një tingull të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 14:8 ALB - Sepse, po të japë buria një tingull të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 14:8 ALB - Sepse, po të japë buria një tingull të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 14:8 ALB - Sepse, po të japë buria një tingull të - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 14:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 14:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Numrat 10:9 ALB Bible Verse Image
Numrat 10:9 (ALB) »
Kur në vendin tuaj do të shkoni në luftë kundër armikut që ju shtyp, do t’i bini alarmit me boritë; kështu do të kujtoheni përpara Zotit Perëndisë tuaj, dhe do të çliroheni nga armiqtë tuaj.

Jeremia 4:19 ALB Bible Verse Image
Jeremia 4:19 (ALB) »
Zorrët e mia, zorrët e mia! Po shtrembërohem nga dhimbja. Oh, faqet e zemrës sime! Zemra më rreh fort përbrenda. Unë nuk mund të hesht, sepse, o shpirti im, kam dëgjuar zërin e borisë, britmën e luftës.

Amosi 3:6 ALB Bible Verse Image
Amosi 3:6 (ALB) »
Në rast se në qytet i bien borisë, a nuk do të trembet vallë populli? Në rast se në një qytet ndodh një fatkeqësi, a nuk e ka shkaktuar vallë Zoti?

Joeli 2:1 ALB Bible Verse Image
Joeli 2:1 (ALB) »
I bini borisë në Sion dhe jepni kushtrimin në malin tim të shenjtë! Le të dridhen të gjithë banorët e vendit, sepse dita e Zotit po vjen, është e afërt,

Ezekieli 33:3 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 33:3 (ALB) »
në rast se e sheh shpatën që vjen kundër vendit, dhe i bie borisë dhe lajmëron popullin,

Isaia 27:13 ALB Bible Verse Image
Isaia 27:13 (ALB) »
Atë ditë do të ndodhë që të bjerë buria e madhe, dhe ata që kanë humbur në vendin e Asirisë dhe ata që janë shpërndarë në vendin e Egjiptit do të vijnë dhe do të adhurojnë Zotin mbi malin e shenjtë, në Jeruzalem.

Jobi 39:24 ALB Bible Verse Image
Jobi 39:24 (ALB) »
Me zjarr dhe vrull i zhduk distancat dhe nuk qëndron në vend kur bie buria.

Nehemia 4:18 ALB Bible Verse Image
Nehemia 4:18 (ALB) »
Tërë ndërtuesit, duke punuar, mbanin secili shpatën e ngjeshur në ijet, ndërsa borizani rrinte pranë meje.

Gjyqtarët 7:16 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 7:16 (ALB) »
Pastaj i ndau të treqind burrat në tre grupe dhe i dorëzoi secilit prej tyre bori dhe enë boshe me nga një pishtar brenda;

Jozueu 6:4 ALB Bible Verse Image
Jozueu 6:4 (ALB) »
Shtatë priftërinj do të çojnë përpara arkës shtatë bori prej briri të dashit; por ditën e shtatë do të silleni rreth qytetit shtatë herë dhe priftërinjtë do t’u bien borive.

Efesianëve 6:11 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 6:11 (ALB) »
Vishni gjithë armatimin e Perëndisë që të mund të qëndroni kundër kurtheve të djallit,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 14:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 14:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 14:8 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 14:8 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 14:8 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 14:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 14:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 14:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 14:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 14:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 14:8 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 14:8 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 14:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »