Efesianëve 4:26 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Efesianëve 4:26 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Efesianëve 4:26 ALB - Zemërohuni dhe mos mëkatoni; dielli të mos - Bible Verse Picture

Efesianëve 4:26 ALB

Zemërohuni dhe mos mëkatoni; dielli të mos perëndojë mbi inatin tuaj;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Efesianëve 4:26 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Efesianëve 4:26 ALB - Zemërohuni dhe mos mëkatoni; dielli të mos - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Efesianëve 4:26 ALB - Zemërohuni dhe mos mëkatoni; dielli të mos - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Efesianëve 4:26 ALB - Zemërohuni dhe mos mëkatoni; dielli të mos - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Efesianëve 4:26 ALB - Zemërohuni dhe mos mëkatoni; dielli të mos - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Efesianëve 4:26 ALB - Zemërohuni dhe mos mëkatoni; dielli të mos - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Efesianëve 4:26 ALB - Zemërohuni dhe mos mëkatoni; dielli të mos - Bible Verse Picture
View New Tab

Efesianëve 4:26 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Efesianëve 4:26 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 4:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 4:4 (ALB) »
Zemërohuni dhe mos mëkatoni; në shtratin tuaj mendohuni shumë në zemër tuaj dhe qëndroni në heshtje. (Sela)

Jakobit 1:19 ALB Bible Verse Image
Jakobit 1:19 (ALB) »
Prandaj, vëllezërit e mi shumë të dashur, çdo njeri të jetë i shpejtë në të dëgjuar, i ngadalshëm në të folur dhe i ngadalshëm në zemërim,

Psalmet 37:8 ALB Bible Verse Image
Psalmet 37:8 (ALB) »
Hiq dorë nga zemërimi dhe lëre përbuzjen; mos u dëshpëro; kjo do të të çonte edhe ty të bëje të keqen.

Predikuesi 7:9 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 7:9 (ALB) »
Mos u nxito në frymën tënd të zemërohesh, sepse zemërimi gjen strehë në gji të budallenjve.

Fjalët e urta 14:29 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 14:29 (ALB) »
Kush është i ngadalshëm në zemërim është shumë i matur, por ai që rrëmbehet me lehtësi vë në dukje marrëzinë e tij.

Efesianëve 4:31 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 4:31 (ALB) »
Le të flaket larg jush çdo hidhërim, zemërim, inat, trazirë dhe shpifje me çdo ligësi.

Romakëve 12:19 ALB Bible Verse Image
Romakëve 12:19 (ALB) »
Mos u hakmerrni për veten tuaj, o të dashur, por i jepni vend zemërimit të Perëndisë, sepse është shkruar: “Mua më përket hakmarrja, unë kam për të shpaguar, thotë Zoti.”

Fjalët e urta 19:11 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 19:11 (ALB) »
Mënçuria e bën njeriun të mos rrëmbehet shpejt nga zemërimi dhe është në lavdinë e tij t’i kapërcejë fyerjet.

Mateu 5:22 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:22 (ALB) »
por unë po ju them: "Kushdo që zemërohet pa shkak kundër vëllait të tij, do t’i nënshtrohet gjyqit; dhe kush i thotë vëllait të vet: "Rraka," do t’i nënshtrohet sinedrit; dhe kush do t’i thotë: "Budalla," do t’i nënshtrohet zjarrit të Gehenës.

Nehemia 5:6 ALB Bible Verse Image
Nehemia 5:6 (ALB) »
Kur dëgjova ankimet e tyre dhe këto fjalë, u indinjova shumë.

Numrat 20:10 ALB Bible Verse Image
Numrat 20:10 (ALB) »
Kështu Moisiu dhe Aaroni thirrën asamblenë përpara shkëmbit dhe Moisiu u tha atyre: "Tani dëgjoni, o rebelë; a duhet të nxjerrim ujë për ju nga ky shkëmb?".

Numrat 20:24 ALB Bible Verse Image
Numrat 20:24 (ALB) »
"Aaroni po bashkohet me popullin e tij, dhe nuk ka për të hyrë në vendin që u kam dhënë bijve të Izraelit, sepse keni ngritur krye kundër urdhrit tim në ujërat e Meribës.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Ephesians 4:26 (ASV) »
King James Version (KJV)
Ephesians 4:26 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Ephesians 4:26 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Ephesians 4:26 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Ephesians 4:26 (WEB) »
French Bible (LSG)
Éphésiens 4:26 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Epheser 4:26 (LUTH1912) »
Arabic Bible (AVD)
أفَسُس 4:26 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Efésios 4:26 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ê-phê-sô 4:26 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Efesios 4:26 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Efesini 4:26 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
以 弗 所 书 4:26 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
以 弗 所 書 4:26 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Efesierbrevet 4:26 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
ефесян 4:26 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Efézus 4:26 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Ефесяни 4:26 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Efeserne 4:26 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »