Hebrenjve 11:25 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 11:25 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 11:25 ALB - duke parapëlqyer të keqtrajtohet bashkë me - Bible Verse Picture

Hebrenjve 11:25 ALB

duke parapëlqyer të keqtrajtohet bashkë me popullin e Perëndisë se sa të gëzonte për një farë kohe dëfrimet e mëkatit,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 11:25 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 11:25 ALB - duke parapëlqyer të keqtrajtohet bashkë me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 11:25 ALB - duke parapëlqyer të keqtrajtohet bashkë me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 11:25 ALB - duke parapëlqyer të keqtrajtohet bashkë me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 11:25 ALB - duke parapëlqyer të keqtrajtohet bashkë me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 11:25 ALB - duke parapëlqyer të keqtrajtohet bashkë me - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 11:25 ALB - duke parapëlqyer të keqtrajtohet bashkë me - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 11:25 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 11:25 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 84:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 84:10 (ALB) »
Po, një ditë në oborret e tua vlen më tepër se një mijë gjetiu; mua më pëlqen më tepër të qëndroj në pragun e shtëpisë së Perëndisë tim, se sa të banoj në çadrat e të pabesëve.

2 Korintasve 5:17 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 5:17 (ALB) »
Prandaj nëse dikush është në Krishtin, ai është një krijesë e re; gjërat e vjetra kanë shkuar; ja, të gjitha gjërat u bënë të reja.

2 Timoteut 2:3 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:3 (ALB) »
Ti, pra, duro pjesën tënde të vuajtjeve, si një ushtar i mirë i Jezu Krishtit.

1 Pjetrit 4:12 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:12 (ALB) »
Shumë të dashur, mos ju duket çudi për provën e zjarrit që u bë ndër ju për t’ju provuar, se si ju ndodhi diçka e jashtëzakonshme.

Jobi 36:21 ALB Bible Verse Image
Jobi 36:21 (ALB) »
Ki kujdes të mos anosh nga paudhësia, sepse ti ke preferuar këtë pikëllim.

1 Pjetrit 1:6 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:6 (ALB) »
Për këtë gëzohuni, ndonëse, në qoftë se duhet, për pak kohë, tani duhet të trishtoheni nga prova të ndryshme,

Zbulesa 18:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 18:7 (ALB) »
Në masën që u vetlavdërua ajo dhe shfreu në epshe, në atë masë i jepni asaj mundim dhe brenga, sepse ajo në zemër të vet thotë: "Unë rri posi mbretëreshë, e ve nuk jam dhe brengë nuk do të shoh".

1 Pjetrit 2:10 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:10 (ALB) »
ju, që dikur nuk ishit një popull, kurse tani jeni populli i Perëndisë; ju, dikur të pamëshiruar, por tani të mëshiruar.

Jobi 20:5 ALB Bible Verse Image
Jobi 20:5 (ALB) »
triumfi i të këqijve zgjat pak dhe gëzimi i të pabesëve zgjat vetëm një çast?

Psalmet 73:18 ALB Bible Verse Image
Psalmet 73:18 (ALB) »
Me siguri, ti i vë në vënde të rrëshqitshme dhe kështu i bën që të bien në shkatërrim.

Hebrenjve 11:37 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:37 (ALB) »
U vranë me gurë, me sharrë, u prenë, u vranë nga shpata, u endën të mbuluar me lëkurë dhënsh e dhish, nevojtarë, të pikë-lluar, të keqtrajtuar

Jakobit 1:20 ALB Bible Verse Image
Jakobit 1:20 (ALB) »
sepse zemërimi i njeriut nuk kryen drejtësinë e Perëndisë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 11:25 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 11:25 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 11:25 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 11:25 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 11:25 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 11:25 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 11:25 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 11:25 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 11:25 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 11:25 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 11:25 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 11:25 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 11:25 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 11:25 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 11:25 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 11:25 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 11:25 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 11:25 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 11:25 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »