Gjoni 11:21 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 11:21 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 11:21 ALB - Marta i tha Jezusit: “Zot, po të ishe këtu, - Bible Verse Picture

Gjoni 11:21 ALB

Marta i tha Jezusit: “Zot, po të ishe këtu, im vëlla nuk do të kishte vdekur,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 11:21 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 11:20 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 11:21 ALB - Marta i tha Jezusit: “Zot, po të ishe këtu, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 11:21 ALB - Marta i tha Jezusit: “Zot, po të ishe këtu, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 11:21 ALB - Marta i tha Jezusit: “Zot, po të ishe këtu, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 11:21 ALB - Marta i tha Jezusit: “Zot, po të ishe këtu, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 11:21 ALB - Marta i tha Jezusit: “Zot, po të ishe këtu, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 11:21 ALB - Marta i tha Jezusit: “Zot, po të ishe këtu, - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 11:21 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 11:21 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 11:32 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:32 (ALB) »
Sapo Maria arriti te vendi ku ndodhej Jezusi dhe e pa atë, i ra ndër këmbë duke i thënë: “Zot, po të ishe ti këtu, im vëlla nuk do të kishte vdekur.”

Gjoni 11:37 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:37 (ALB) »
Por disa nga ata thanë: “Ky, që i hapi sytë të verbërit, s’mund të bënte që ky të mos vdiste?".

Gjoni 4:47 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:47 (ALB) »
Ky, kur dëgjoi se Jezusi kishte ardhur nga Judeja në Galile, shkoi tek ai dhe iu lut që të zbriste e ta shëronte birin e tij, që ishte gati për vdekje.

1 Mbretërve 17:18 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 17:18 (ALB) »
Atëherë ajo i tha Elias: "Çfarë lidhje kam me ty, o njeri i Perëndisë? Ndofta ke ardhur tek unë për të më kujtuar mëkatin që kam bërë dhe për të vrarë djalin tim?".

Luka 7:6 ALB Bible Verse Image
Luka 7:6 (ALB) »
Atëherë Jezusi shkoi me ta. E kur ishte jo shumë larg shtëpisë, centurioni dërgoi disa miq të tij për t’i thënë: “Zot, mos u shqetëso, sepse unë nuk jam i denjë që ti të hysh nën pullazin tim.

Mateu 9:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:18 (ALB) »
Ndërsa Jezusi u thoshte këto, iu afrua një nga krerët e sinagogës, ra përmbys para tij, dhe i tha: “Sapo më vdiq vajza, por eja, vëre dorën mbi të dhe ajo do të jetojë.”

Psalmet 78:19 ALB Bible Verse Image
Psalmet 78:19 (ALB) »
Dhe folën kundër Perëndisë, duke thënë: "A mund të shtrojë Perëndia një sofër në shkretëtirë?

Psalmet 78:41 ALB Bible Verse Image
Psalmet 78:41 (ALB) »
Po, ata iu drejtuan Perëndisë shumë herë dhe përsëri e provokuan të Shenjtin e Izraelit.

Luka 8:49 ALB Bible Verse Image
Luka 8:49 (ALB) »
Ndërsa Jezusi vazhdonte të fliste, erdhi një nga shtëpia e kryetarit të sinagogës dhe i tha: “Vajza jote vdiq, mos e shqetëso Mësuesin.”

Luka 7:13 ALB Bible Verse Image
Luka 7:13 (ALB) »
Posa e pa, Zoti pati dhemshuri për të dhe i tha: “Mos qaj!”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 11:21 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 11:21 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 11:21 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 11:21 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 11:21 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 11:21 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 11:21 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 11:21 (BENIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 11:21 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 11:21 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 11:21 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 11:21 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 11:21 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 11:21 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 11:21 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 11:21 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 11:21 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 11:21 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 11:21 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 11:21 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 11:21 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »