Gjoni 11:20 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 11:20 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 11:20 ALB - Marta, pra, si e mori vesh se po vinte Jezusi, i - Bible Verse Picture

Gjoni 11:20 ALB

Marta, pra, si e mori vesh se po vinte Jezusi, i doli përpara; kurse Maria ishte ulur në shtëpi.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 11:20 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 11:19 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 11:20 ALB - Marta, pra, si e mori vesh se po vinte Jezusi, i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 11:20 ALB - Marta, pra, si e mori vesh se po vinte Jezusi, i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 11:20 ALB - Marta, pra, si e mori vesh se po vinte Jezusi, i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 11:20 ALB - Marta, pra, si e mori vesh se po vinte Jezusi, i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 11:20 ALB - Marta, pra, si e mori vesh se po vinte Jezusi, i - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 11:20 ALB - Marta, pra, si e mori vesh se po vinte Jezusi, i - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 11:20 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 11:20 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 10:38 ALB Bible Verse Image
Luka 10:38 (ALB) »
Ndodhi që, ndërsa ata po udhëtonin, Jezusi hyri në një fshat; dhe një grua, që e kishte emrin Marta, e priti në shtëpinë e vet.

Mateu 25:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:1 (ALB) »
“Atëherë mbretëria e qiejve do t’u ngjajë dhjetë virgjëreshave, të cilat i morën llampat e tyre, dhe i dolën para dhëndrit.

Mateu 25:6 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:6 (ALB) »
Aty nga mesnata u dëgjua një britmë: "Ja, po vjen dhëndri, i dilni para!".

Gjoni 11:30 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:30 (ALB) »
Por Jezusi ende nuk kishte arritur në fshat, por ndodhej në vendin ku Marta e kishte takuar.

Veprat e Apostujve 10:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:25 (ALB) »
Kur hyri Pjetri, Korneli i doli para, i ra ndër këmbë dhe e adhuroi.

Veprat e Apostujve 28:15 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 28:15 (ALB) »
Dhe vëllezërit e atjeshëm, kur dëgjuan për ne, na dolën para deri te Fori Apian dhe te Tri Tavernat; dhe Pali, kur i pa, e falënderoi Perëndinë dhe mori zemër.

1 Thesalonikasve 4:17 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 4:17 (ALB) »
pastaj ne të gjallët, që do të kemi mbetur, do të rrëmbehemi bashkë me ata mbi retë, për të dalë përpara Zotit në ajër; dhe kështu do të jemi përherë bashkë me Zotin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 11:20 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 11:20 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 11:20 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 11:20 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 11:20 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 11:20 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 11:20 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 11:20 (BENIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 11:20 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 11:20 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 11:20 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 11:20 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 11:20 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 11:20 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 11:20 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 11:20 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 11:20 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 11:20 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 11:20 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 11:20 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 11:20 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »