Gjoni 14:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 14:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 14:9 ALB - Jezusi i tha: “Ka kaq kohë që unë jam me ju - Bible Verse Picture

Gjoni 14:9 ALB

Jezusi i tha: “Ka kaq kohë që unë jam me ju dhe ti nuk më ke njohur akoma, o Filip? Kush më ka parë mua, ka parë Atin; Si vallë po thua: "Na e trego Atin?".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 14:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 14:8 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 14:9 ALB - Jezusi i tha: “Ka kaq kohë që unë jam me ju - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 14:9 ALB - Jezusi i tha: “Ka kaq kohë që unë jam me ju - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 14:9 ALB - Jezusi i tha: “Ka kaq kohë që unë jam me ju - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 14:9 ALB - Jezusi i tha: “Ka kaq kohë që unë jam me ju - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 14:9 ALB - Jezusi i tha: “Ka kaq kohë që unë jam me ju - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 14:9 ALB - Jezusi i tha: “Ka kaq kohë që unë jam me ju - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 14:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 14:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Kolosianëve 1:15 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 1:15 (ALB) »
Ai është shëmbëllesa e Perëndisë së padukshëm, i parëlinduri i çdo krijese,

Gjoni 12:45 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:45 (ALB) »
Dhe kush më sheh mua, sheh atë që më ka dërguar.

Gjoni 14:7 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:7 (ALB) »
Po të më kishit njohur, do të kishit njohur edhe Atin tim; qysh tani e njihni dhe e keni parë.”

Hebrenjve 1:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 1:3 (ALB) »
Ai, duke qenë shkëlqimi i lavdisë së tij dhe vula e qenies së tij dhe duke i mbajtur të gjitha me fjalën e fuqisë së tij, mbasi e bëri vetë pastrimin nga mëkatet tona, u ul në të djathtën e Madhërisë në vendet e larta,

Gjoni 10:30 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:30 (ALB) »
Unë dhe Ati jemi një.”

Gjoni 1:14 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:14 (ALB) »
Dhe Fjala u bë mish dhe banoi ndër ne; dhe ne soditëm lavdinë e tij, si lavdia e të vetëmlindurit prej Atit, plot hir e të vërtetë.

Filipianëve 2:6 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:6 (ALB) »
i cili, edhe pse ishte në trajtë Perëndie, nuk e çmoi si një gjë ku të mbahej fort për të qenë barabar me Perëndinë,

Gjoni 14:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:20 (ALB) »
Atë ditë do të mësoni se unë jam në Atin tim, dhe se ju jeni në mua dhe unë në ju.

Luka 12:56 ALB Bible Verse Image
Luka 12:56 (ALB) »
Hipokritë! Ju dini të dalloni dukurinë e qiellit dhe të tokës, por vallë si nuk dini ta dalloni këtë kohë?

Marku 9:19 ALB Bible Verse Image
Marku 9:19 (ALB) »
Dhe ai duke u përgjigjur tha: “O brez që s’beson, deri kur do të jem me ju? Deri kur do t’ju duroj? Ma sillni këtu!.”

1 Korintasve 15:12 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:12 (ALB) »
Por, në qoftë se predikohet se Krishti u ringjall prej së vdekurish, si atëherë disa nga ju thonë se nuk ka ringjallje të të vdekurve?

Jeremia 2:23 ALB Bible Verse Image
Jeremia 2:23 (ALB) »
"Si mund të thuash: "Nuk jam e ndotur, nuk u kam vajtur pas Baalëve"? Shiko rrugën që ke përshkuar në luginë, prano atë që ke bërë, deve e shpejtë, që vrapon pa fre në rrugët e saj.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 14:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 14:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 14:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 14:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 14:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 14:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 14:9 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 14:9 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 14:9 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 14:9 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 14:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 14:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 14:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 14:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 14:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 14:9 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 14:9 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 14:9 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 14:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 14:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 14:9 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 14:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »