Gjoni 16:32 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 16:32 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 16:32 ALB - Ja, po vjen ora, madje tashmë ka ardhur, në të - Bible Verse Picture

Gjoni 16:32 ALB

Ja, po vjen ora, madje tashmë ka ardhur, në të cilën ju do të shpërndaheni, secili për punë të vet, dhe do të më lini vetëm; por unë nuk jam vetëm, sepse Ati është me mua.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 16:32 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 16:31 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 16:32 ALB - Ja, po vjen ora, madje tashmë ka ardhur, në të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 16:32 ALB - Ja, po vjen ora, madje tashmë ka ardhur, në të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 16:32 ALB - Ja, po vjen ora, madje tashmë ka ardhur, në të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 16:32 ALB - Ja, po vjen ora, madje tashmë ka ardhur, në të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 16:32 ALB - Ja, po vjen ora, madje tashmë ka ardhur, në të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 16:32 ALB - Ja, po vjen ora, madje tashmë ka ardhur, në të - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 16:32 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 16:32 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 13:7 ALB Bible Verse Image
Zakaria 13:7 (ALB) »
"Zgjohu, o shpatë, kundër bariut tim dhe kundër njeriut që është shoku im," thotë Zoti i ushtrive. "Godite bariun dhe delet le të shpërndahen; pastaj do ta drejtoj dorën time kundër të vegjëlve.

Gjoni 8:29 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:29 (ALB) »
Dhe ai që më ka dërguar është me mua; Ati s’më ka lënë vetëm, sepse bëj vazhdimisht gjërat që i pëlqejnë.”

Mateu 26:31 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:31 (ALB) »
Atëherë Jezusi u tha atyre: “Këtë natë të gjithë ju do të skandalizoheni për shkakun tim, sepse është shkruar: "Do të godas bariun dhe delet e kopesë do të shpërndahen".

Marku 14:27 ALB Bible Verse Image
Marku 14:27 (ALB) »
Dhe Jezusi u tha atyre: Ju të gjithë do të skandalizoheni me mua sonte, sepse është shkruar: "Do ta godas Bariun dhe delet do të shpërndahen".

Gjoni 8:16 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:16 (ALB) »
Por, edhe kur gjykoj, gjykimi im është i vërtetë, sepse unë nuk jam vetëm, por jam unë dhe Ati që më dërgoi.

Mateu 26:56 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:56 (ALB) »
Por të gjitha këto ndodhën që të përmbushen Shkrimet e profetëve.” Atëherë të gjithë dishepujt e lanë dhe ikën.

Isaia 50:6 ALB Bible Verse Image
Isaia 50:6 (ALB) »
I paraqita kurrizin tim atij që më rrihte dhe faqet e mia atij që më shkulte mjekrën; nuk ia fsheha fytyrën time poshtërimit dhe të pështyrave.

Gjoni 14:10 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:10 (ALB) »
A nuk beson se unë jam në Atin dhe se Ati është në mua? Fjalët që po ju them, nuk i them nga vetja. Ati që qëndron në mua, është ai që i bën veprat.

Gjoni 4:23 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:23 (ALB) »
Por vjen ora, madje ajo ka ardhur, që adhuruesit e vërtetë ta adhurojnë Atin në frymë dhe në të vërtetën, sepse të tillë janë adhuruesit që kërkon Ati.

2 Timoteut 4:16 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:16 (ALB) »
Në mbrojtjen time të parë në gjyq askush nuk qe me mua, por të gjithë më lanë; kjo të mos u numërohet për faj.

Gjoni 4:21 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:21 (ALB) »
Jezusi i tha: “O grua, më beso: vjen ora që as mbi këtë mal as në Jeruzalem nuk do të adhuroni Atin.

Marku 14:50 ALB Bible Verse Image
Marku 14:50 (ALB) »
Atëherë dishepujt e lanë dhe ikën të gjithë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 16:32 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 16:32 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 16:32 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 16:32 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 16:32 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 16:32 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 16:32 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 16:32 (BENIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 16:32 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 16:32 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 16:32 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 16:32 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 16:32 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 16:32 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 16:32 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 16:32 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 16:32 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 16:32 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 16:32 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 16:32 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 16:32 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »