Gjoni 20:29 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 20:29 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 20:29 ALB - Jezusi i tha: “Sepse më ke parë, Thoma, ti ke - Bible Verse Picture

Gjoni 20:29 ALB

Jezusi i tha: “Sepse më ke parë, Thoma, ti ke besuar; lum ata që nuk kanë parë dhe kanë besuar!.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 20:29 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 20:28 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 20:29 ALB - Jezusi i tha: “Sepse më ke parë, Thoma, ti ke - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 20:29 ALB - Jezusi i tha: “Sepse më ke parë, Thoma, ti ke - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 20:29 ALB - Jezusi i tha: “Sepse më ke parë, Thoma, ti ke - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 20:29 ALB - Jezusi i tha: “Sepse më ke parë, Thoma, ti ke - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 20:29 ALB - Jezusi i tha: “Sepse më ke parë, Thoma, ti ke - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 20:29 ALB - Jezusi i tha: “Sepse më ke parë, Thoma, ti ke - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 20:29 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 20:29 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Pjetrit 1:8 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:8 (ALB) »
të cilin, megjithëse ju nuk e keni parë, e doni, duke besuar në të, megithëse tani nuk e shihni, dhe ngazëllohuni nga një hare e patregueshme dhe e lavdishme,

2 Korintasve 5:7 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 5:7 (ALB) »
sepse ecim nëpërmjet besimit dhe jo nëpërmjet vizionit.

Hebrenjve 11:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:1 (ALB) »
Dhe besimi është siguria e gjërave që shpresohen, tregim i gjërave që nuk shihen;

Luka 1:45 ALB Bible Verse Image
Luka 1:45 (ALB) »
Tani, e lumur është ajo që besoi, sepse gjërat që i janë thënë nga ana e Zotit do të realizohen!.”

Hebrenjve 11:27 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:27 (ALB) »
Me anë të besimit e la Egjiptin pa pasur frikë mërinë e mbretit, sepse qëndroi i patundur sikur të shihte të padukshmin.

Gjoni 20:8 ALB Bible Verse Image
Gjoni 20:8 (ALB) »
Atëherë hyri edhe ai dishepull tjetër që kishte arritur i pari te varri, pa dhe besoi.

Gjoni 4:48 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:48 (ALB) »
Atëherë Jezusi i tha: “Po të mos shikoni shenja dhe mrekulli, ju nuk besoni.”

Hebrenjve 11:39 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:39 (ALB) »
E pra, të gjithë këta, ndonëse morën dëshmim të mirë me anë të besimit, nuk morën atë që u ishte premtuar,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 20:29 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 20:29 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 20:29 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 20:29 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 20:29 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 20:29 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 20:29 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 20:29 (BENIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 20:29 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 20:29 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 20:29 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 20:29 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 20:29 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 20:29 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 20:29 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 20:29 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 20:29 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 20:29 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 20:29 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 20:29 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 20:29 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »