Gjoni 3:26 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 3:26 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 3:26 ALB - Kështu erdhën te Gjoni dhe i thanë: - Bible Verse Picture

Gjoni 3:26 ALB

Kështu erdhën te Gjoni dhe i thanë: “Mësues, ai që ishte me ty përtej Jordanit, për të cilin ti bëre dëshmi, ja, ai pagëzon dhe të gjithë shkojnë tek ai.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 3:26 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 3:25 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 3:26 ALB - Kështu erdhën te Gjoni dhe i thanë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 3:26 ALB - Kështu erdhën te Gjoni dhe i thanë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 3:26 ALB - Kështu erdhën te Gjoni dhe i thanë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 3:26 ALB - Kështu erdhën te Gjoni dhe i thanë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 3:26 ALB - Kështu erdhën te Gjoni dhe i thanë: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 3:26 ALB - Kështu erdhën te Gjoni dhe i thanë: - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 3:26 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 3:26 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 1:7 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:7 (ALB) »
Ai erdhi si dëshmitar, për të dëshmuar për dritën, që të gjithë të besonin nëpërmjet tij;

Jakobit 3:14 ALB Bible Verse Image
Jakobit 3:14 (ALB) »
Por në qoftë se ne zemrën tuaj keni smirë të hidhur dhe grindje, mos u mbani me të madh dhe mos gënjeni kundër së vërtetës.

Gjoni 12:19 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:19 (ALB) »
Atëherë farisenjtë thanë midis tyre: “A e shihni se s’po bëni asgjë; ja, bota shkon pas tij.”

Isaia 45:23 ALB Bible Verse Image
Isaia 45:23 (ALB) »
Jam betuar në veten time, nga goja ime ka dalë një fjalë drejtësie dhe nuk do ta tërheq; çdo gju do të përkulet para meje dhe çdo gjuhë do të betohet për mua.

Galatasve 5:20 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:20 (ALB) »
idhujtaria, magjia, armiqësimi, grindjet, xhelozitë, mëritë, zënkat, përçarjet, tarafet,

Galatasve 6:12 ALB Bible Verse Image
Galatasve 6:12 (ALB) »
Të gjithë ata që duan të duken të mirë në mish, ju shtrëngojnë që të rrethpriteni vetëm që të mos përndiqeni për kryqin e Krishtit.

Gjoni 11:48 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:48 (ALB) »
Po ta lëmë të vazhdojë kështu, të gjithë do të besojnë në të, do të vijnë Romakët dhe do të shkatërrojnë vendin dhe kombin tonë.”

Gjoni 1:26 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:26 (ALB) »
Gjoni iu përgjigj atyre, duke thënë: “Unë pagëzoj me ujë, por midis jush është një që ju nuk e njihni.

Veprat e Apostujve 19:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 19:26 (ALB) »
Dhe ju shihni dhe dëgjoni se ky Pali ua ka mbushur mendjen dhe ktheu një numër të madh njerëzish jo vetëm në Efes, por gati në mbarë Azinë, duke thënë se nuk janë perëndi ata që janë bërë me duar.

Gjoni 1:15 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:15 (ALB) »
Gjoni dëshmoi për të dhe thirri duke thënë: “Ky është ai, për të cilin thashë: "Ai që vjen pas meje më ka paraprirë, sepse ishte përpara meje".”

1 Korintasve 3:3 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 3:3 (ALB) »
në fakt sepse midis jush ka smirë, grindje e përçarje a nuk jeni të mishit dhe a nuk ecni sipas mënyrës së njerëzve?

Jakobit 4:5 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:5 (ALB) »
Apo pandehni se Shkrimi thotë kot: “Fryma që rri në ne a lakmon deri në smirë”?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 3:26 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 3:26 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 3:26 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 3:26 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 3:26 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 3:26 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 3:26 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 3:26 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 3:26 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 3:26 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 3:26 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 3:26 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 3:26 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 3:26 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 3:26 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 3:26 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 3:26 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 3:26 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 3:26 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 3:26 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 3:26 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 3:26 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »