Romakëve 1:10 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 1:10 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 1:10 ALB - duke kërkuar vazhdimisht në lutjet e mia që - Bible Verse Picture

Romakëve 1:10 ALB

duke kërkuar vazhdimisht në lutjet e mia që të më lejohet më në fund nga vullneti i Perëndisë mundësia për të ardhur tek ju,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 1:10 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 1:10 ALB - duke kërkuar vazhdimisht në lutjet e mia që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 1:10 ALB - duke kërkuar vazhdimisht në lutjet e mia që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 1:10 ALB - duke kërkuar vazhdimisht në lutjet e mia që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 1:10 ALB - duke kërkuar vazhdimisht në lutjet e mia që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 1:10 ALB - duke kërkuar vazhdimisht në lutjet e mia që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 1:10 ALB - duke kërkuar vazhdimisht në lutjet e mia që - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 1:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 1:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 18:21 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:21 (ALB) »
por u nda prej tyre duke thënë: “Më duhet gjithsesi ta kaloj festën e ardhshme në Jeruzalem, por, në dashtë Perëndia, do të kthehem përsëri te ju.” Dhe u nis nga Efesi nëpër det.

Romakëve 15:30 ALB Bible Verse Image
Romakëve 15:30 (ALB) »
Dhe ju bëj thirrje, o vëllezër, për Zotin tonë Jezu Krisht dhe për dashurinë e Frymës, të luftoni bashkë me mua në lutje te Perëndia për mua,

Jakobit 4:15 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:15 (ALB) »
Në vend që të thoni: “Në dashtë Zoti dhe në paçim jetë, ne do të bëjmë këtë ose atë gjë.”

Filipianëve 1:22 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:22 (ALB) »
Por nuk e di se jeta në mish të jetë për mua një punë e frytshme, as mund të them çfarë duhej të zgjedh,

Hebrenjve 13:19 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:19 (ALB) »
Dhe ju bëj thirrje edhe më shumë ta bëni këtë, që unë të kthehem te ju sa më parë.

Veprat e Apostujve 19:21 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 19:21 (ALB) »
Mbas këtyre ngjarjeve, Pali kishte vendosur në mendje të shkojë në Jeruzalem, duke kaluar nëpër Maqedoni dhe nëpër Akai, dhe thoshte: “Mbasi të kem qenë atje, më duhet të shoh edhe Romën.”

Romakëve 15:22 ALB Bible Verse Image
Romakëve 15:22 (ALB) »
Edhe për këtë arsye u pengova shumë herë të vij tek ju.

1 Thesalonikasve 3:10 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 3:10 (ALB) »
duke u lutur shumë, natë e ditë, që të shohim fytyrën tuaj dhe të plotësojmë gjërat që ende i mungojnë besimit tuaj?

1 Thesalonikasve 2:18 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 2:18 (ALB) »
Prandaj deshëm, të paktën unë Pali, të vijmë te ju jo një, por dy herë, por Satani na pengoi.

Filipianëve 4:6 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 4:6 (ALB) »
Mos u shqetësoni për asgjë, por, në çdo gjë, ia parashtroni kërkesat tuaja Perëndisë me anë lutjesh dhe përgjërimesh, me falënderim.

1 Korintasve 4:19 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 4:19 (ALB) »
por shpejt kam për të ardhur te ju, në dashtë Zoti, dhe kam për të njohur jo fjalën, po fuqinë e atyre që janë krekosur,

Veprat e Apostujve 21:14 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:14 (ALB) »
Dhe, mbasi nuk i mbushej mendja, ne pushuam duke thënë: “U bëftë vullneti i Zotit!.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 1:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 1:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 1:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 1:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 1:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 1:10 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 1:10 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 1:10 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 1:10 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 1:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 1:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 1:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 1:10 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 1:10 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 1:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 1:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 1:10 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 1:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »