Romakëve 10:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 10:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 10:1 ALB - Vëllezër, dëshira e zemrës sime dhe lutja që - Bible Verse Picture

Romakëve 10:1 ALB

Vëllezër, dëshira e zemrës sime dhe lutja që i drejtoj Perëndisë për Izraelin është për shpëtim të tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 10:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 10:1 ALB - Vëllezër, dëshira e zemrës sime dhe lutja që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 10:1 ALB - Vëllezër, dëshira e zemrës sime dhe lutja që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 10:1 ALB - Vëllezër, dëshira e zemrës sime dhe lutja që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 10:1 ALB - Vëllezër, dëshira e zemrës sime dhe lutja që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 10:1 ALB - Vëllezër, dëshira e zemrës sime dhe lutja që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 10:1 ALB - Vëllezër, dëshira e zemrës sime dhe lutja që - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 10:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 10:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 9:20 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 9:20 (ALB) »
Kështu e kam bërë vetën time Jude me Judenjtë për t’i fituar Judenjtë; e kam bërë veten time si një që është nën ligj me ata që janë nën ligj për t’i fituar ata që janë nën ligj;

Romakëve 9:1 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:1 (ALB) »
Unë them të vërtetën në Krishtin, nuk gënjej dhe jep dëshmi me mua ndërgjegja ime me anë të Frymës së Shenjtë;

Gjoni 5:34 ALB Bible Verse Image
Gjoni 5:34 (ALB) »
Tani unë nuk e marr dëshminë nga asnjë njeri, por i them këto gjëra që ju të shpëtoheni.

Jeremia 18:20 ALB Bible Verse Image
Jeremia 18:20 (ALB) »
A shpërblehet vallë e mira me të keqen? Sepse ata i kanë hapur një gropë jetës sime. Kujto se jam paraqitur para teje për të folur në favor të tyre dhe për të larguar prej tyre zemërimin tënd.

Eksodi 32:13 ALB Bible Verse Image
Eksodi 32:13 (ALB) »
Kujto Abrahamin, Isakun dhe Izraelin, shërbëtorë të tu, të cilëve u je betuar mbi veten tënde, duke u thënë atyre: "Unë do të shumëzoj pasardhësit tuaj si yjet e qiellit dhe do t’u jap pasardhësve tuaj tërë atë vend për të cilin të fola, dhe ata do ta zotërojnë përjetë"".

Luka 13:34 ALB Bible Verse Image
Luka 13:34 (ALB) »
Jeruzalem, Jeruzalem, që i vret profetet dhe i vret me gurë ata që të janë dërguar! Sa herë desha t’i mbledh bijtë e tu sikurse klloçka i mbledh nën krahë zogjtë e vet, por ju nuk deshët!

1 Samuelit 15:35 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 15:35 (ALB) »
Samueli nuk shkoi për ta parë më Saulin deri ditën e vdekjes së tij, sepse Samueli mbante zi për Saulin; dhe Zoti u pendua që e kishte bërë Saulin mbret të Izraelit.

1 Samuelit 15:11 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 15:11 (ALB) »
"Unë jam penduar që e kam bërë Saulin mbret, sepse ai është larguar nga unë dhe nuk ka zbatuar urdhërat e mia". Samueli u trishtua dhe i klithi tërë natën Zotit.

Jeremia 17:16 ALB Bible Verse Image
Jeremia 17:16 (ALB) »
Megjithatë unë nuk refuzova të jem bariu i tyre duke të ndjekur ty, as dëshirova ditën e kobshme. Ti e di atë që doli nga goja ime, sepse bëhej në praninë tënde.

1 Samuelit 12:23 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 12:23 (ALB) »
Sa për mua, mos ndodhtë kurrë që unë të mëkatoj kundër Zotit duke hequr dorë nga lutjet për ju; përkundrazi, do t’ju tregoj rrugën e mirë dhe të drejtë.

Eksodi 32:10 ALB Bible Verse Image
Eksodi 32:10 (ALB) »
Më lër, pra, të veproj, në mënyrë që zemërimi im të ndizet kundër tyre dhe t’i konsumoj; por nga ti do të bëj një komb të madh".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 10:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 10:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 10:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 10:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 10:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 10:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 10:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 10:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 10:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 10:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 10:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 10:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 10:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 10:1 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 10:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 10:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 10:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 10:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »