Romakëve 2:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 2:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 2:1 ALB - Prandaj, o njeri, cilido të jesh ti që e - Bible Verse Picture

Romakëve 2:1 ALB

Prandaj, o njeri, cilido të jesh ti që e gjykon, je i pafalshëm sepse në këtë që gjykon tjetrin, dënon vetveten, sepse ti që gjykon bën të njëjtat gjëra.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 2:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 2:1 ALB - Prandaj, o njeri, cilido të jesh ti që e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 2:1 ALB - Prandaj, o njeri, cilido të jesh ti që e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 2:1 ALB - Prandaj, o njeri, cilido të jesh ti që e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 2:1 ALB - Prandaj, o njeri, cilido të jesh ti që e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 2:1 ALB - Prandaj, o njeri, cilido të jesh ti që e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 2:1 ALB - Prandaj, o njeri, cilido të jesh ti që e - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 2:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 2:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 2:3 ALB Bible Verse Image
Romakëve 2:3 (ALB) »
Dhe mendon, vallë, o njeri që gjykon ata që bëjnë të tilla gjëra që edhe ti i bën, t’i shpëtosh gjykimit të Perëndisë?

Luka 6:37 ALB Bible Verse Image
Luka 6:37 (ALB) »
Mos gjykoni dhe nuk do të gjykoheni; mos dënoni dhe nuk do të dënoheni; falni dhe do të jeni të falur.

Romakëve 2:21 ALB Bible Verse Image
Romakëve 2:21 (ALB) »
Ti, pra, që mëson të tjerët, nuk mëson veten? Ti që predikon se nuk duhet vjedhur, vjedh?

Gjoni 8:7 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:7 (ALB) »
Dhe, kur ata vazhdonin ta pyesnin, ai u drejtua dhe u tha atyre: “Kush nga ju është pa mëkat, le ta hedhë i pari gurin kundër saj!.”

Romakëve 1:18 ALB Bible Verse Image
Romakëve 1:18 (ALB) »
Sepse zemërimi i Perëndisë zbulohet nga qielli për çdo pabesi e padrejtësi të njerëzve, që mbysin të vërtetën në padrejtësi,

2 Samuelit 12:5 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 12:5 (ALB) »
Atëherë zemërimi i Davidit u rrit me të madhe kundër këtij njeriu dhe i tha Nathanit: "Ashtu siç është e vërtetë që Zoti rron, ai që ka bërë këtë gjë meriton të vdesë!

Mateu 7:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 7:1 (ALB) »
“Mos gjykoni, që të mos gjykoheni.

Romakëve 9:20 ALB Bible Verse Image
Romakëve 9:20 (ALB) »
Po kush je ti, o njeri, që i kundërpërgjigjesh Perëndisë? A mund t’i thotë ena mjeshtrit: “Përse më bërë kështu?.”

Mateu 23:29 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:29 (ALB) »
Mjerë ju, o skribë dhe farisenj hipokritë! Sepse ndërtoni varrezat e profetëve dhe zbukuroni monumentet e të drejtëve,

Psalmet 50:16 ALB Bible Verse Image
Psalmet 50:16 (ALB) »
Por të pabesit Perëndia i thotë: "Çfarë të drejte ke ti të përmëndësh statutet e mia dhe të kesh mbi buzët e tua besëlidhjen time,

Jakobit 4:11 ALB Bible Verse Image
Jakobit 4:11 (ALB) »
Mos flisni keq për njeri tjetrin, vë-llezër; ai që flet kundër vëllait dhe e gjykon vëllanë e vet, flet kundër ligjit dhe gjykon ligjin; dhe, po të gjykosh ligjin, ti nuk je zbatues i ligjit, por gjykatës.

Jakobit 2:20 ALB Bible Verse Image
Jakobit 2:20 (ALB) »
Po, a dëshiron të kuptosh, o njeri i kotë, se besimi pa vepra është i vdekur?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 2:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 2:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 2:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 2:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 2:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 2:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 2:1 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 2:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 2:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 2:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 2:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 2:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 2:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 2:1 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 2:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 2:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 2:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 2:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »