Romakëve 3:19 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 3:19 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 3:19 ALB - Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e - Bible Verse Picture

Romakëve 3:19 ALB

Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e thotë për ata që janë nën ligj, me qëllim që çdo gojë të heshtë dhe gjithë bota t’i jetë nënshtruar gjykimit të Perëndisë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 3:19 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 3:19 ALB - Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 3:19 ALB - Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 3:19 ALB - Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 3:19 ALB - Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 3:19 ALB - Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 3:19 ALB - Por ne e dimë se gjithçka që thotë ligji, e - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 3:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 3:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Galatasve 3:10 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:10 (ALB) »
Dhe të gjithë ata që themelohen mbi veprat e ligjit janë nën mallkim, sepse është shkruar: “I mallkuar është kushdo që nuk qëndron në të gjitha ato që shkruhen në librin e ligjit për t’i praktikuar.”

Romakëve 2:12 ALB Bible Verse Image
Romakëve 2:12 (ALB) »
Në fakt të gjithë ata që kanë mëkatuar pa ligjin, do të humbasin gjithashtu pa ligj; dhe të gjithë ata që kanë mëkatuar nën ligjin do të gjykohen sipas ligjit,

Galatasve 3:22 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:22 (ALB) »
Por Shkrimi i mbylli të gjitha gjërat nën mëkatin, që t’u jepej besimtarëve premtimi nëpërmjet besimit të Jezu Krishtit.

Ezekieli 16:63 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 16:63 (ALB) »
me qëllim që të mbash mend, të të vijë turp dhe të mos hapësh gojën për shkak të konfuzionit tënd, kur të kem bërë shlyerjen e fajit për të gjitha ato që ke bërë," thotë Zoti, Zoti.

Jobi 9:2 ALB Bible Verse Image
Jobi 9:2 (ALB) »
"Po, unë e di që është kështu, por si mund të jetë i drejtë njeriu përpara Perëndisë?

Psalmet 107:42 ALB Bible Verse Image
Psalmet 107:42 (ALB) »
Njerëzit e drejtë e shohin këtë dhe kënaqen, por tërë njerëzit e këqij e mbajnë gojën të mbyllur.

Jobi 5:16 ALB Bible Verse Image
Jobi 5:16 (ALB) »
Kështu ka shpresë për të mjerin, por padrejtësia ia mbyll gojën atij.

Gjoni 15:25 ALB Bible Verse Image
Gjoni 15:25 (ALB) »
Por kjo ndodhi që të përmbushet fjala e shkruar në ligjin e tyre: "Më kanë urryer pa shkak".

Galatasve 5:18 ALB Bible Verse Image
Galatasve 5:18 (ALB) »
Por në qoftë se udhëhiqeni nga Fryma, ju nuk jeni nën ligj.

Galatasve 4:21 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:21 (ALB) »
Po më thoni, ju që doni të jeni nën ligj, a nuk e dëgjoni ligjin?

Romakëve 3:9 ALB Bible Verse Image
Romakëve 3:9 (ALB) »
E çfarë pra? A kemi ne ndonjë epërsi? Aspak! E kemi treguar në fakt që më përpara se si Judenjtë ashtu edhe Grekët janë të gjithë nën mëkat,

Galatasve 4:5 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:5 (ALB) »
që të shpengonte ata që ishin nën ligj, që ne të fitojmë birërinë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 3:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 3:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 3:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 3:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 3:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 3:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 3:19 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 3:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 3:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 3:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 3:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 3:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 3:19 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 3:19 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 3:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 3:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 3:19 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 3:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »