Danieli 1:19 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Danieli 1:19 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Danieli 1:19 ALB Mobile Phone Wallpaper - Mbreti foli me ta, por midis tyre nuk u gjet - Mobile Bible Verse Wallpaper

Danieli 1:19 ALB

Mbreti foli me ta, por midis tyre nuk u gjet asnjë si Danieli, Hananiahu, Mishaeli dhe Azaria, prandaj këta u pranuan në shërbim të mbretit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Danieli 1:19 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Danieli 1:18 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Danieli 1:19 ALB Mobile Phone Wallpaper - Mbreti foli me ta, por midis tyre nuk u gjet - Mobile Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 03 - Danieli 1:19 ALB Mobile Phone Wallpaper - Mbreti foli me ta, por midis tyre nuk u gjet - Mobile Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 04 - Danieli 1:19 ALB Mobile Phone Wallpaper - Mbreti foli me ta, por midis tyre nuk u gjet - Mobile Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 05 - Danieli 1:19 ALB Mobile Phone Wallpaper - Mbreti foli me ta, por midis tyre nuk u gjet - Mobile Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 06 - Danieli 1:19 ALB Mobile Phone Wallpaper - Mbreti foli me ta, por midis tyre nuk u gjet - Mobile Bible Verse Wallpaper
View New Tab
Picture 07 - Danieli 1:19 ALB Mobile Phone Wallpaper - Mbreti foli me ta, por midis tyre nuk u gjet - Mobile Bible Verse Wallpaper
View New Tab

Danieli 1:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Danieli 1:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 41:46 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 41:46 (ALB) »
Tani Jozefi ishte tridhjetë vjeç kur u paraqit para Faraonit, mbretit të Egjiptit. Pastaj Jozefi u largua nga Faraoni dhe i ra anembanë Egjiptit.

Fjalët e urta 22:29 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 22:29 (ALB) »
A ke parë një njeri të papërtueshëm në punën e tij? Ai do të paraqitet në prani të mbretit dhe nuk do të qëndrojë para njerëzve të humbur.

Danieli 1:5 ALB Bible Verse Image
Danieli 1:5 (ALB) »
Mbreti u caktoi atyre një racion të përditshëm ushqimesh të shijshme nga ato të mbretit dhe verë nga ajo që ai vetë pinte; ata duhet të edukoheshin në tre vjet, në mbarim të të cilëve do të kalonin në shërbim të mbretit.

1 Mbretërve 17:1 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 17:1 (ALB) »
Elia, Tishbiti, një nga banorët e Galaadit i tha Ashabit: "Ashtu siç është e vërtetë që rron Zoti, Perëndia i Izraelit, në prani të të cilit unë ndodhem, nuk do të ketë as vesë as shi gjatë këtyre viteve, veçse me fjalën time".

Jeremia 15:19 ALB Bible Verse Image
Jeremia 15:19 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti: "Në rast se ti rikthehesh tek unë, unë do të rivendos dhe ti do të jesh para meje. Në rast se ti ndan të çmuarën nga ajo që s’ka vlerë, ti do të jesh si goja ime; ata do të kthehen te ti, por ti nuk duhet të kthehesh tek ata.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Daniel 1:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
Daniel 1:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Daniel 1:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Daniel 1:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Daniel 1:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
Daniel 1:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Daniel 1:19 (LUTH1912) »
Hebrew Bible (HEB)
דניאל 1:19 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Daniel 1:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ða-ni-ên 1:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Daniel 1:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Daniele 1:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
但 以 理 书 1:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
但 以 理 書 1:19 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Daniel 1:19 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Даниил 1:19 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Даниїл 1:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Dániel 1:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Данаил 1:19 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
ダニエル書 1:19 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
Daniel 1:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »