1 Korintasve 11:24 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 11:24 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 11:24 ALB - dhe, si falënderoi, e theu dhe tha: “Merrni, - Bible Verse Picture

1 Korintasve 11:24 ALB

dhe, si falënderoi, e theu dhe tha: “Merrni, hani; ky është trupi im që është thyer për ju; bëni këtë në përkujtimin tim.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 11:24 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 11:24 ALB - dhe, si falënderoi, e theu dhe tha: “Merrni, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 11:24 ALB - dhe, si falënderoi, e theu dhe tha: “Merrni, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 11:24 ALB - dhe, si falënderoi, e theu dhe tha: “Merrni, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 11:24 ALB - dhe, si falënderoi, e theu dhe tha: “Merrni, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 11:24 ALB - dhe, si falënderoi, e theu dhe tha: “Merrni, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 11:24 ALB - dhe, si falënderoi, e theu dhe tha: “Merrni, - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 11:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 11:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 6:53 ALB Bible Verse Image
Gjoni 6:53 (ALB) »
Prandaj Jezusi u tha atyre: “Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them se, po të mos hani mishin e Birit të njeriut dhe të mos pini gjakun e tij, nuk keni jetën në veten tuaj.

1 Korintasve 11:27 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 11:27 (ALB) »
Prandaj ai që ha nga kjo bukë ose pi nga kjo kupë e Zotit padenjësisht, do të jetë fajtor i trupit dhe i gjakut të Zotit.

1 Korintasve 10:3 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 10:3 (ALB) »
të gjithë hëngrën të njëjtën ushqim frymëror,

Isaia 26:8 ALB Bible Verse Image
Isaia 26:8 (ALB) »
Po, në rrugën e gjykimeve të tua, o Zot, ne të kemi pritur. Dëshira e shpirtit tonë i drejtohet emrit tënd dhe kujtimit tënd.

1 Korintasve 10:16 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 10:16 (ALB) »
kupa e bekimit, që ne bekojmë, a nuk është vallë pjesëmarrje në gjakun e Krishtit? Buka që ne thyejmë, a nuk është vallë pjesëmarrje në trupin e Krishtit?

Kantiku i Kantikëve 5:1 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 5:1 (ALB) »
Hyra në kopshtin tim, o motra ime, nusja ime, mblodha mirrën time me balsamin tim, hëngra huallin tim me mjaltin tim, piva verën time me qumështin tim. Shokë, hani, pini; po, dehuni, o të dashur!

Isaia 55:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 55:1 (ALB) »
"O ju të gjithë që keni etje, ejani tek ujërat, dhe ju që nuk keni para ejani, blini dhe hani! Ejani, blini pa para dhe pa paguar verë dhe qumësht!

Isaia 25:6 ALB Bible Verse Image
Isaia 25:6 (ALB) »
Zoti i ushtrive do t’u përgatisë tërë popujve mbi këtë mal një banket me gjellë të shijshme, me verëra të vjetra, me gjellë të shijshme me shumë palcë dhe me verëra të vjetra dhe të zgjedhura.

Kantiku i Kantikëve 1:4 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 1:4 (ALB) »
Tërhiqmë te ti! Ne do të rendim pas teje! Mbreti më çoi në dhomat e tij. Ne do të kënaqemi dhe do të gëzohemi te ti; ne do ta kujtojmë dashurinë tënde më shumë se verën. Kanë të drejtë që të duan.

Fjalët e urta 9:5 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 9:5 (ALB) »
"Ejani, hani nga buka ime dhe pini verën që kam përzier.

Eksodi 12:14 ALB Bible Verse Image
Eksodi 12:14 (ALB) »
Ajo ditë do të jetë për ju një ditë për t’u mbajtur mend dhe ta kremtoni si festë kushtuar Zotit; do ta kremtoni nëpër kohëra si ligj të përjetshëm.

Mateu 26:13 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:13 (ALB) »
Në të vërtetë unë po ju them se kudo që do të predikohet ky ungjill, në gjithë botën, do të tregohet edhe çfarë bëri kjo grua, në përkujtim të saj.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 11:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 11:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 11:24 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 11:24 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 11:24 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 11:24 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 11:24 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 11:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 11:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 11:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 11:24 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 11:24 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 11:24 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »