1 Korintasve 11:5 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 11:5 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 11:5 ALB - Edhe çdo grua, që lutet ose profetizon - Bible Verse Picture

1 Korintasve 11:5 ALB

Edhe çdo grua, që lutet ose profetizon kokëzbuluar, turpëron kryet e saj, sepse është njëlloj sikur të ishte e rruar.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 11:5 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 11:5 ALB - Edhe çdo grua, që lutet ose profetizon - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 11:5 ALB - Edhe çdo grua, që lutet ose profetizon - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 11:5 ALB - Edhe çdo grua, që lutet ose profetizon - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 11:5 ALB - Edhe çdo grua, që lutet ose profetizon - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 11:5 ALB - Edhe çdo grua, që lutet ose profetizon - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 11:5 ALB - Edhe çdo grua, që lutet ose profetizon - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 11:5 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 11:5 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 2:36 ALB Bible Verse Image
Luka 2:36 (ALB) »
Aty ishte edhe Ana, një profeteshë, bija e Fanuelit, nga fisit i Aserit, e cila ishte shumë e kaluar në moshë, që kishte jetuar mbas virgjërisë së saj shtatë vjet me burrin.

Ligji i Përtërirë 21:12 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 21:12 (ALB) »
do ta çosh në shtëpinë tënde, dhe ajo do të rruajë kokën dhe do të presë thonjtë,

Veprat e Apostujve 2:17 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:17 (ALB) »
"Dhe në ditët e fundit do të ndodhë, thotë Perëndia, që unë do të përhap nga Fryma ime mbi çdo mish; dhe bijtë tuaj e bijat tuaja do të profetizojnë, të rinjtë tuaj do të shohin vegime dhe të moshuarit tuaj do të shohin ëndrra.

Veprat e Apostujve 21:9 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 21:9 (ALB) »
Por ai kishte katër bija virgjëresha, që profetizonin.

1 Korintasve 14:34 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 14:34 (ALB) »
Gratë tuaja të heshtin në kishë, sepse nuk u lejohet të flasin, por duhet të nënshtrohen, sikurse thotë edhe ligji.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 11:5 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 11:5 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 11:5 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 11:5 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 11:5 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 11:5 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 11:5 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 11:5 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 11:5 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 11:5 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 11:5 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 11:5 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 11:5 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »