1 Korintasve 11:28 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download 1 Korintasve 11:28 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

1 Korintasve 11:28 ALB - Por secili të shqyrtojë vetveten dhe kështu - Bible Verse Picture

1 Korintasve 11:28 ALB

Por secili të shqyrtojë vetveten dhe kështu të hajë nga buka e të pijë nga kupa,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

1 Korintasve 11:28 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - 1 Korintasve 11:28 ALB - Por secili të shqyrtojë vetveten dhe kështu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - 1 Korintasve 11:28 ALB - Por secili të shqyrtojë vetveten dhe kështu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - 1 Korintasve 11:28 ALB - Por secili të shqyrtojë vetveten dhe kështu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - 1 Korintasve 11:28 ALB - Por secili të shqyrtojë vetveten dhe kështu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - 1 Korintasve 11:28 ALB - Por secili të shqyrtojë vetveten dhe kështu - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - 1 Korintasve 11:28 ALB - Por secili të shqyrtojë vetveten dhe kështu - Bible Verse Picture
View New Tab

1 Korintasve 11:28 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to 1 Korintasve 11:28 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Galatasve 6:4 ALB Bible Verse Image
Galatasve 6:4 (ALB) »
Dhe secili të analizojë veprën e tij dhe atëherë do të ketë arsye të mburret vetëm për veten e tij dhe jo lidhur me tjetrin.

2 Korintasve 13:5 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 13:5 (ALB) »
Analizoni veten tuaj a jeni në besim; provoni veten tuaj! A thua nuk e njihni vetveten se Jezu Krishti është në ju? Veç në qofshi të përjashtuar.

Vajtimet 3:40 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 3:40 (ALB) »
Le të shqyrtojmë rrugët tona, t’i hetojmë dhe të kthehemi tek Zoti.

Psalmet 26:2 ALB Bible Verse Image
Psalmet 26:2 (ALB) »
Më heto, o Zot, dhe më vër në provë; pastro me zjarr trurin dhe zemrën time.

Numrat 9:10 ALB Bible Verse Image
Numrat 9:10 (ALB) »
"Folu bijve të Izraelit dhe u thuaj atyre: Në rast se dikush nga ju ose nga trashëgimtarët tuaj është i papastër për shkak të një trupi të vdekur, apo gjendet larg në udhëtim, do ta kremtojë njëlloj Pashkën për nder Zotit.

1 Korintasve 11:31 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 11:31 (ALB) »
Sepse, po të shqyrtonim veten tonë, nuk do të gjykoheshim.

Mateu 5:23 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:23 (ALB) »
Nëse ti, pra, po paraqet ofertën tënde te altari, dhe atje kujtohesh se yt vëlla ka diçka kundër teje,

Zakaria 7:5 ALB Bible Verse Image
Zakaria 7:5 (ALB) »
"Folu gjithë popullit të vendit dhe priftërinjve dhe thuaj: "Kur keni agjëruar dhe jeni pikëlluar në muajin e pestë dhe në të shtatin gjatë këtyre shtatëdhjetë viteve, a keni agjëruar në të vërtetë për mua, pikërisht për mua?

Hagai 1:7 ALB Bible Verse Image
Hagai 1:7 (ALB) »
Kështu thotë Zoti i ushtrive: "Mendohuni mirë për sjelljen tuaj!

Hagai 1:5 ALB Bible Verse Image
Hagai 1:5 (ALB) »
Prandaj Zoti i ushtrive thotë tani: "Mendohuni mirë për sjelljen tuaj!

1 Gjonit 3:20 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 3:20 (ALB) »
sepse, po të na dënojë zemra jonë, Perëndia është më i madh se zemra jonë dhe njeh çdo gjë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
1 Corinthians 11:28 (ASV) »
King James Version (KJV)
1 Corinthians 11:28 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
1 Corinthians 11:28 (GW) »
World English Bible (WEB)
1 Corinthians 11:28 (WEB) »
German Bible (LUTH1912)
1 Korinther 11:28 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
1 Coríntios 11:28 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
1 Cô-rinh-tô 11:28 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
1 Corintios 11:28 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
1 Corinzi 11:28 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
哥 林 多 前 书 11:28 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
歌 林 多 前 書 11:28 (CUVT) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Korinthus 11:28 (KAR) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Korinter 11:28 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »