Hebrenjve 9:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 9:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 9:8 ALB - Në këtë mënyrë Fryma e Shenjtë donte të - Bible Verse Picture

Hebrenjve 9:8 ALB

Në këtë mënyrë Fryma e Shenjtë donte të tregonte se udha e shenjtërores ende nuk ishte shfaqur, mbasi ende po qëndronte tabernakulli i parë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 9:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 9:8 ALB - Në këtë mënyrë Fryma e Shenjtë donte të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 9:8 ALB - Në këtë mënyrë Fryma e Shenjtë donte të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 9:8 ALB - Në këtë mënyrë Fryma e Shenjtë donte të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 9:8 ALB - Në këtë mënyrë Fryma e Shenjtë donte të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 9:8 ALB - Në këtë mënyrë Fryma e Shenjtë donte të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 9:8 ALB - Në këtë mënyrë Fryma e Shenjtë donte të - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 9:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 9:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 14:6 ALB Bible Verse Image
Gjoni 14:6 (ALB) »
Jezusi i tha: “Unë jam udha, e vërteta dhe jeta; askush nuk vjen tek Ati përveçse nëpërmjet meje.

Hebrenjve 3:7 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 3:7 (ALB) »
Prandaj, sikurse thotë Fryma e Shenjtë: “Sot, në qoftë se e dëgjoni zërin e tij,

2 Pjetrit 1:21 ALB Bible Verse Image
2 Pjetrit 1:21 (ALB) »
Sepse asnjë profeci nuk ka ardhur nga vullneti i njeriut, por njerëzit e shenjtë të Perëndisë kanë folur, të shtyrë nga Fryma e Shenjtë.

Hebrenjve 10:19 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:19 (ALB) »
Duke pasur, pra, o vëllezër, liri të plotë për të hyrë në shenjtërore me anë të gjakut të Jezusit,

Hebrenjve 9:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:3 (ALB) »
Pas velit të dytë ishte tabernakulli, i quajtur "Vendi shumë i shenjtë" (Shenjtërorja e Shenjtërorëve),

Efesianëve 2:18 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 2:18 (ALB) »
sepse përmes tij që të dy kemi hyrje tek Ati nëpër një Frymë të vetme.

Galatasve 3:8 ALB Bible Verse Image
Galatasve 3:8 (ALB) »
Dhe Shkrimi, duke parashikuar se Perëndia do t’i shfajësonte kombet me anë të besimit, ia dha më përpara Abrahamit lajmin e mirë: “Të gjitha kombet do të bekohen në ty.”

Gjoni 10:9 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:9 (ALB) »
Unë jam dera; nëse dikush hyn nëpërmjet meje, do të shpëtohet; do të hyjë, do të dalë dhe do të gjejë kullotë.

Veprat e Apostujve 7:51 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 7:51 (ALB) »
O njerëz qafëfortë dhe me zemër e veshë të parrethprerë, ju gjithnjë e kundërshtoni Frymën e Shenjtë; ashtu siç bënin etërit tuaj, ashtu bëni edhe ju.

Veprat e Apostujve 28:25 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 28:25 (ALB) »
Dhe, duke qenë në mospajtim njëri me tjetrin, u larguan, pasi Pali u tha pikërisht këto fjalë: “Mirë u foli Fryma e Shenjtë me anë të profetit Isaia etërve tanë,

Gjoni 10:7 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:7 (ALB) »
Prandaj Jezusi u tha atyre përsëri: “Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them: unë jam dera e deleve.

Hebrenjve 4:15 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 4:15 (ALB) »
Sepse ne nuk kemi kryeprift që nuk mund t’i vijë keq për dobësitë tona, po një që u tundua në të gjitha ashtu si ne, por pa mëkatuar.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 9:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 9:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 9:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 9:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 9:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 9:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 9:8 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 9:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 9:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 9:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 9:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 9:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 9:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 9:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 9:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 9:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 9:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 9:8 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 9:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »