Hebrenjve 9:7 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 9:7 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 9:7 ALB - por në të dytin hynte vetëm kryeprifti një - Bible Verse Picture

Hebrenjve 9:7 ALB

por në të dytin hynte vetëm kryeprifti një herë në vit, jo pa gjak, të cilin e ofronte për veten e tij dhe për mëkatet e popu-llit të kryera në padije.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 9:7 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 9:7 ALB - por në të dytin hynte vetëm kryeprifti një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 9:7 ALB - por në të dytin hynte vetëm kryeprifti një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 9:7 ALB - por në të dytin hynte vetëm kryeprifti një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 9:7 ALB - por në të dytin hynte vetëm kryeprifti një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 9:7 ALB - por në të dytin hynte vetëm kryeprifti një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 9:7 ALB - por në të dytin hynte vetëm kryeprifti një - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 9:7 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 9:7 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Levitiku 16:34 ALB Bible Verse Image
Levitiku 16:34 (ALB) »
Ky do të jetë për ju një ligj i përjetshëm, për të shlyer mëkatet e bijve të Izraelit për të gjitha mëkatet e tyre, një herë në vit". Dhe Moisiu bëri ashtu siç e kishte urdhëruar Zoti.

Eksodi 30:10 ALB Bible Verse Image
Eksodi 30:10 (ALB) »
Dhe Aaroni do të bëjë një herë në vit shlyerjen e mëkatit mbi brirët e tij; me gjakun e flisë së shlyerjes së mëkatit do të bëjë mbi të shlyerjen një herë në vit, brez pas brezi. Do të jetë gjë shumë e shenjtë, e shenjtë për Zotin".

Levitiku 5:18 ALB Bible Verse Image
Levitiku 5:18 (ALB) »
Ai do t’i sjellë priftit si ofertë për shkeljen, një dash pa të meta, të marrë nga kopeja, sipas vlerësimit tënd. Kështu prifti do të bëjë për të shlyerjen për mëkatin e tij nga padituria, të cilin e ka kryer në mënyrë të pandërgjegjshme dhe ky do t’i jetë falur.

Hebrenjve 7:27 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 7:27 (ALB) »
i cili nuk ka nevojë çdo ditë, si ata kryepriftërinjtë, të ofrojë flijime më parë për mëkatet e veta e pastaj për ato të popullit; sepse këtë e bëri një herë e mirë, kur e kushtoi vetveten.

Osea 4:12 ALB Bible Verse Image
Osea 4:12 (ALB) »
Populli im konsulton idhujt e tij prej druri dhe shkopi i tij i jep udhëzime, sepse fryma e prostitucionit i devijon, dhe ata kurvërohen, duke u shmangur nga Perëndia e tyre.

Isaia 28:7 ALB Bible Verse Image
Isaia 28:7 (ALB) »
Por edhe këta shkojnë sa djathtas aq edhe majtas për shkak të verës dhe u merren këmbët nga pijet dehëse; prifti dhe profeti lëkunden për shkak të pijeve dehëse, lëkunden sikur të kishin vegime, ngurrojnë në dhënien e vendimeve.

Isaia 9:16 ALB Bible Verse Image
Isaia 9:16 (ALB) »
Ata që udhëheqin këtë popull e bëjnë të shkojë në rrugë të gabuar, dhe ata që udhëhiqen prej tyre i përpijnë.

Isaia 3:12 ALB Bible Verse Image
Isaia 3:12 (ALB) »
Shtypësit e popullit tim janë fëmijë, dhe gratë sundojnë mbi të. O populli im, ata që të udhëheqin të çojnë jashtë rruge dhe shkatërrojnë shtegun që ti përshkon.

Hebrenjve 10:19 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:19 (ALB) »
Duke pasur, pra, o vëllezër, liri të plotë për të hyrë në shenjtërore me anë të gjakut të Jezusit,

Levitiku 16:2 ALB Bible Verse Image
Levitiku 16:2 (ALB) »
Zoti i tha Moisiut: "Foli Aaronit, vëllait tënd, dhe thuaji të mos hyjë në çfarëdo kohe në shenjtërore, përtej perdes, përpara pajtuesit që ndodhet mbi arkë, që të mos vdesë, sepse unë do të shfaqem në renë mbi pajtuesin.

Hebrenjve 9:24 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:24 (ALB) »
Sepse Krishti nuk hyri në një shenjtërore të bërë me dorë, që është vetëm shëmbëllesë e asaj të vërtetë, por në vetë qiellin për të dalë tani përpara Perëndisë për ne,

Hebrenjve 5:2 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 5:2 (ALB) »
kështu ai mund të ketë dhembshuri për ata që janë të paditur dhe të gënjyer, sepse edhe ai është i veshur me dobësi,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 9:7 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 9:7 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 9:7 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 9:7 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 9:7 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 9:7 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 9:7 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 9:7 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 9:7 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 9:7 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 9:7 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 9:7 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 9:7 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 9:7 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 9:7 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 9:7 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 9:7 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 9:7 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 9:7 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »