Gjoni 21:3 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 21:3 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 21:3 ALB - Simon Pjetri u tha atyre: “Po shkoj të - Bible Verse Picture

Gjoni 21:3 ALB

Simon Pjetri u tha atyre: “Po shkoj të peshkoj.” Ata i thanë: “Po vijmë edhe ne me ty.” Dolën dhe hipën menjëherë në barkë; por atë natë nuk zunë asgjë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 21:3 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 21:2 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 21:3 ALB - Simon Pjetri u tha atyre: “Po shkoj të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 21:3 ALB - Simon Pjetri u tha atyre: “Po shkoj të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 21:3 ALB - Simon Pjetri u tha atyre: “Po shkoj të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 21:3 ALB - Simon Pjetri u tha atyre: “Po shkoj të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 21:3 ALB - Simon Pjetri u tha atyre: “Po shkoj të - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 21:3 ALB - Simon Pjetri u tha atyre: “Po shkoj të - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 21:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 21:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 5:5 ALB Bible Verse Image
Luka 5:5 (ALB) »
Dhe Simoni, duke u përgjigjur, i tha: “Mësues, u munduam gjithë natën dhe nuk zumë asgjë; por, për fjalën tënde, do ta hedh rrjetën.

Mateu 4:18 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:18 (ALB) »
Duke ecur gjatë bregut të detit të Galilesë, Jezusi pa dy vëllezër: Simonin, të quajtur Pjetër, dhe Andrean, të vëllanë, të cilët po hidhnin rrjetën në det, sepse ishin peshkatarë;

Luka 5:10 ALB Bible Verse Image
Luka 5:10 (ALB) »
E njëjta gjë u ngjau edhe Jakobit dhe Gjonit, bijve të Zebedeut, që ishin shokë të Simonit. Atëherë Jezusi i tha Simonit: “Mos ki frikë; tash e tutje ti do të jesh peshkatar njerëzish të gjallë.”

1 Korintasve 3:7 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 3:7 (ALB) »
Kështu, pra, as ai që mbjell, as ai që ujit, nuk është gjë, por Perëndia që rrit.

2 Mbretërve 6:1 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 6:1 (ALB) »
Dishepujt e profetëve i thanë Eliseut: "Ja, vendi ku ne banojmë me ty është tepër i vogël për ne.

1 Thesalonikasve 2:9 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 2:9 (ALB) »
Sepse ju, o vëllezër, e mbani mend lodhjen dhe mundimin tonë: si kemi punuar ditë e natë që të mos i bëhemi barrë asnjërit prej jush, dhe predikuam ungjillin e Perëndisë ndër ju.

1 Korintasve 9:6 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 9:6 (ALB) »
Apo vetëm unë dhe Barnaba nuk kemi të drejtë të mos punojmë?

Veprat e Apostujve 18:3 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 18:3 (ALB) »
Dhe duke qenë se kishin të njëjtën mjeshtëri, shkoi të banojë me ta dhe punonte; se mjeshtëria e tyre ishte të bënin çadra.

Veprat e Apostujve 20:34 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 20:34 (ALB) »
Dhe ju vetë e dini se këto duar kanë punuar për nevojat e mia dhe për ata që ishin bashkë me mua.

2 Thesalonikasve 3:7 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 3:7 (ALB) »
Sepse ju e dini vetë se si duhet të na shëmbëlleni, sepse ne nuk u sollëm në mënyrë të çrregullt midis jush,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 21:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 21:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 21:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 21:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 21:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 21:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 21:3 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 21:3 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 21:3 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 21:3 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 21:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 21:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 21:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 21:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 21:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 21:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 21:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 21:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 21:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 21:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 21:3 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 21:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »