Gjoni 21:4 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 21:4 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 21:4 ALB - Në mëngjes herët, Jezusi ndenji te bregu; - Bible Verse Picture

Gjoni 21:4 ALB

Në mëngjes herët, Jezusi ndenji te bregu; megjithatë dishepujt nuk e kuptuan se ishte Jezusi.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 21:4 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 21:3 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 21:4 ALB - Në mëngjes herët, Jezusi ndenji te bregu; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 21:4 ALB - Në mëngjes herët, Jezusi ndenji te bregu; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 21:4 ALB - Në mëngjes herët, Jezusi ndenji te bregu; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 21:4 ALB - Në mëngjes herët, Jezusi ndenji te bregu; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 21:4 ALB - Në mëngjes herët, Jezusi ndenji te bregu; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 21:4 ALB - Në mëngjes herët, Jezusi ndenji te bregu; - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 21:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 21:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 20:14 ALB Bible Verse Image
Gjoni 20:14 (ALB) »
Si tha këtë, ajo u suall prapa dhe pa Jezusin, që qëndronte në këmbë; por ajo nuk e dinte se ishte Jezusi.

Luka 24:15 ALB Bible Verse Image
Luka 24:15 (ALB) »
Dhe ndodhi që, ndërsa po flisnin dhe bisedonin bashkë, vetë Jezusi u afrua dhe nisi të ecë me ta.

Marku 16:12 ALB Bible Verse Image
Marku 16:12 (ALB) »
Mbas këtyre gjërave, iu shfaq në trajtë tjetër dyve prej tyre, që po shkonin në fshat.

Luka 24:31 ALB Bible Verse Image
Luka 24:31 (ALB) »
Atëherë atyre iu çelën sytë dhe e njohën, por ai u zhduk prej syve të tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 21:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 21:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 21:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 21:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 21:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 21:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 21:4 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 21:4 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 21:4 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 21:4 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 21:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 21:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 21:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 21:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 21:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 21:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 21:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 21:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 21:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 21:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 21:4 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 21:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »