Gjoni 7:2 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 7:2 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 7:2 ALB - Por festa e Judenjve, ajo e Tabernakujve ishte - Bible Verse Picture

Gjoni 7:2 ALB

Por festa e Judenjve, ajo e Tabernakujve ishte afër.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 7:2 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 7:1 (ALB)
Next Verse
Gjoni 7:3 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 7:2 ALB - Por festa e Judenjve, ajo e Tabernakujve ishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 7:2 ALB - Por festa e Judenjve, ajo e Tabernakujve ishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 7:2 ALB - Por festa e Judenjve, ajo e Tabernakujve ishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 7:2 ALB - Por festa e Judenjve, ajo e Tabernakujve ishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 7:2 ALB - Por festa e Judenjve, ajo e Tabernakujve ishte - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 7:2 ALB - Por festa e Judenjve, ajo e Tabernakujve ishte - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 7:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 7:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zakaria 14:16 ALB Bible Verse Image
Zakaria 14:16 (ALB) »
Dhe do të ndodhë që secili nga të mbijetuarit nga të gjitha kombet që kanë dalë kundër Jeruzalemit do të dalë vit për vit për të adhuruar Mbretin, Zotin e ushtrive, dhe për të kremtuar festën e Kasolleve.

Eksodi 23:16 ALB Bible Verse Image
Eksodi 23:16 (ALB) »
Do të kremtosh edhe festën e korrjes, të prodhimit të hershëm të punës sate, të asaj që ke mbjellë në ara; si dhe festën e të vjelave, në fund të vitit, kur do të mbledhësh nga arat frytet e punës sate.

Ligji i Përtërirë 16:13 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 16:13 (ALB) »
Do të kremtosh festën e Kasolleve shtatë ditë me radhë, mbasi të kesh mbledhur prodhimin e lëmit dhe të fushës sate;

Numrat 29:12 ALB Bible Verse Image
Numrat 29:12 (ALB) »
Ditën e pesëmbëdhjetë të muajit të shtatë do të keni një mbledhje të shenjtë; nuk do të bëni asnjë punë të rëndë dhe do të kremtoni një festë për Zotin shtatë ditë me radhë.

Levitiku 23:34 ALB Bible Verse Image
Levitiku 23:34 (ALB) »
"Folu bijve të Izraelit dhe u thuaj atyre: Dita e pesëmbëdhjetë e këtij muaji të shtatë do të jetë festa e kasolleve për shtatë ditë, për nder të Zotit.

1 Mbretërve 8:2 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 8:2 (ALB) »
Tërë burrat e Izraelit u mblodhën rreth e qark mbretit Salomon për festën në muajin e Ethanimit, që është muaji i shtatë.

2 Kronikave 7:9 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 7:9 (ALB) »
Ditën e tetë bënë një mbledhje solemne, sepse kishin kremtuar kushtimin e altarit shtatë ditë dhe festën shtatë ditë të tjera.

Esdra 3:4 ALB Bible Verse Image
Esdra 3:4 (ALB) »
Kremtuan gjithashtu festën e Kasolleve, ashtu siç është shkruar, dhe ofruan çdo ditë olokauste, në bazë të numrit që kërkohej për çdo ditë.

Nehemia 8:14 ALB Bible Verse Image
Nehemia 8:14 (ALB) »
Gjetën të shkruar në ligj që Zoti kishte urdhëruar me anë të Moisiut që bijtë e Izraelit duhet të banonin në kasolle gjatë festës së muajit të shtatë,

1 Mbretërve 8:65 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 8:65 (ALB) »
Në atë kohë Salomoni kremtoi një festë përpara Zotit, Perëndisë tonë, dhe tërë Izraeli qe bashkë me të. Me të u bashkua një kuvend i madh njerëzish, të ardhur nga rrethet e Hamathit deri në përruan e Egjiptit, për shtatë ditë dhe për shtatë ditë të tjera, gjithsej për katërmbëdhjetë ditë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 7:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 7:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 7:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 7:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 7:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 7:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 7:2 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 7:2 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 7:2 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 7:2 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 7:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 7:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 7:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 7:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 7:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 7:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 7:2 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 7:2 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 7:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 7:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 7:2 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 7:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »