Gjoni 7:53 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 7:53 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 7:53 ALB - Dhe secili u kthye në shtëpinë e - Bible Verse Picture

Gjoni 7:53 ALB

Dhe secili u kthye në shtëpinë e vet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 7:53 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 7:52 (ALB)
Next Verse
Gjoni 8:1 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 7:53 ALB - Dhe secili u kthye në shtëpinë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 7:53 ALB - Dhe secili u kthye në shtëpinë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 7:53 ALB - Dhe secili u kthye në shtëpinë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 7:53 ALB - Dhe secili u kthye në shtëpinë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 7:53 ALB - Dhe secili u kthye në shtëpinë e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 7:53 ALB - Dhe secili u kthye në shtëpinë e - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 7:53 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 7:53 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jobi 5:12 ALB Bible Verse Image
Jobi 5:12 (ALB) »
I bën të kota synimet e dinakëve, dhe kështu duart e tyre nuk mund të realizojnë planet e tyre;

Psalmet 33:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 33:10 (ALB) »
Zoti e bën të dështojë planin e kombeve dhe asgjeson synimet e popujve.

Psalmet 76:5 ALB Bible Verse Image
Psalmet 76:5 (ALB) »
Trimat i kanë zhveshur, i ka zënë gjumi, dhe asnjë prej atyre trimave nuk ka mundur të përdorë duart e tij.

Psalmet 76:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 76:10 (ALB) »
Edhe zemërimi i njerëzve do të shndrrohet në lavdi për ty, dhe ti do të rrethohesh me vetë mbeturinat e zemërimi të tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 7:53 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 7:53 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 7:53 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 7:53 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 7:53 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 7:53 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 7:53 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 7:53 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 7:53 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 7:53 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 7:53 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 7:53 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 7:53 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 7:53 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 7:53 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 7:53 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 7:53 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 7:53 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 7:53 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 7:53 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 7:53 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 7:53 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »