Gjoni 7:30 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Gjoni 7:30 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Gjoni 7:30 ALB - Prandaj ata kërkonin ta kapnin, por askush nuk - Bible Verse Picture

Gjoni 7:30 ALB

Prandaj ata kërkonin ta kapnin, por askush nuk vuri dorë mbi të, sepse ora e tij s’kishte ardhur akoma.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Gjoni 7:30 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Gjoni 7:29 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Gjoni 7:30 ALB - Prandaj ata kërkonin ta kapnin, por askush nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Gjoni 7:30 ALB - Prandaj ata kërkonin ta kapnin, por askush nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Gjoni 7:30 ALB - Prandaj ata kërkonin ta kapnin, por askush nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Gjoni 7:30 ALB - Prandaj ata kërkonin ta kapnin, por askush nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Gjoni 7:30 ALB - Prandaj ata kërkonin ta kapnin, por askush nuk - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Gjoni 7:30 ALB - Prandaj ata kërkonin ta kapnin, por askush nuk - Bible Verse Picture
View New Tab

Gjoni 7:30 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Gjoni 7:30 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 8:20 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:20 (ALB) »
Jezusi i shprehu këto fjalë në vendin e thesarit, duke mësuar në tempull dhe askush nuk e kapi, sepse nuk i kishte ardhur akoma ora.

Gjoni 7:6 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:6 (ALB) »
Atëherë Jezusi u tha aytre: “Koha ime nuk ka ardhur ende; por koha juaj është gjithmonë gati.

Gjoni 10:39 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:39 (ALB) »
Për këtë arsye ata kërkonin përsëri ta kapnin, por ai ikte nga duart e tyre.

Gjoni 7:32 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:32 (ALB) »
Farisenjtë dëgjuan turmën duke pëshpëritur këto gjëra për të; prandaj farisenjtë dhe krerët e priftërinjve dërguan roje për ta kapur.

Gjoni 8:59 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:59 (ALB) »
Atëherë ata morën gurë, që t’i hidhnin kundër tij; por Jezusi u fsheh dhe doli nga tempulli, duke kaluar midis tyre; dhe kështu u largua.

Gjoni 7:8 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:8 (ALB) »
Ngjituni ju në këtë festë; unë nuk po ngjitem ende në këtë festë, sepse koha ime ende nuk është plotësuar.”

Gjoni 8:37 ALB Bible Verse Image
Gjoni 8:37 (ALB) »
“Unë e di se jeni pasardhësit e Abrahamit, por ju kërkoni të më vrisni, sepse fjala ime nuk gjen vend në ju.

Gjoni 7:19 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:19 (ALB) »
A nuk jua ka dhënë Moisiu ligjin? E pra, asnjë nga ju nuk e vë në praktikë ligjin. Pse kërkoni të më vritni?.”

Gjoni 10:31 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:31 (ALB) »
Prandaj Judenjtë morën përsëri gurë për ta vrarë me gurë.

Gjoni 9:4 ALB Bible Verse Image
Gjoni 9:4 (ALB) »
Unë duhet t’i kryej veprat e atij që më ka dërguar sa është ditë; vjen nata kur askush nuk mund të veprojë.

Gjoni 11:9 ALB Bible Verse Image
Gjoni 11:9 (ALB) »
Jezusi u përgjigj: “Nuk janë vallë dymbëdhjetë, orët e ditës? Kur dikush ecën ditën, nuk pengohet, sepse sheh dritën e kësaj bote,

Psalmet 76:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 76:10 (ALB) »
Edhe zemërimi i njerëzve do të shndrrohet në lavdi për ty, dhe ti do të rrethohesh me vetë mbeturinat e zemërimi të tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
John 7:30 (ASV) »
King James Version (KJV)
John 7:30 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
John 7:30 (GW) »
Berean Bible (BSB)
John 7:30 (BSB) »
World English Bible (WEB)
John 7:30 (WEB) »
French Bible (LSG)
Jean 7:30 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Johannes 7:30 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
যোহন 7:30 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
योहान 7:30 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
યોહાન 7:30 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
João 7:30 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Giăng 7:30 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Juan 7:30 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Giovanni 7:30 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
约 翰 福 音 7:30 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
約 翰 福 音 7:30 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Johannes 7:30 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Иоанна 7:30 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Івана 7:30 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
János 7:30 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Йоан 7:30 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Johannes 7:30 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »