Marku 14:33 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 14:33 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 14:33 ALB - Mori, pra, me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, - Bible Verse Picture

Marku 14:33 ALB

Mori, pra, me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, dhe filloi ta zërë frika dhe ankthi;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 14:33 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 14:32 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 14:33 ALB - Mori, pra, me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 14:33 ALB - Mori, pra, me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 14:33 ALB - Mori, pra, me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 14:33 ALB - Mori, pra, me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 14:33 ALB - Mori, pra, me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 14:33 ALB - Mori, pra, me vete Pjetrin, Jakobin dhe Gjonin, - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 14:33 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 14:33 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 22:44 ALB Bible Verse Image
Luka 22:44 (ALB) »
Dhe ai, duke qenë në agoni, lutej edhe më fort; dhe djersa e tij po i bëhej si gjak i mpiksur që bie për tokë.

Hebrenjve 5:7 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 5:7 (ALB) »
I cili, në ditët e mishit të tij, me klithma të larta dhe me lot, i ofroi lutje dhe urata atij që mund ta shpëtonte nga vdekja, dhe u dëgjua për shkak të frikës së tij nga Perëndia.

Marku 5:37 ALB Bible Verse Image
Marku 5:37 (ALB) »
Dhe nuk lejoi që ta ndiqte kurrkush tjetër, përveç Pjetrit, Jakobit, dhe Gjonit, vëllait të Jakobit.

Marku 1:16 ALB Bible Verse Image
Marku 1:16 (ALB) »
Ndërsa po kalonte gjatë bregut të detit të Galilesë, ai pa Simonin dhe Andrean, vëllanë e tij, të cilët po hidhnin rrjetën në det sepse ishin peshkatarë.

Psalmet 88:14 ALB Bible Verse Image
Psalmet 88:14 (ALB) »
Pse më refuzon, o Zot, pse më fsheh fytyrën tënde?

Psalmet 69:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 69:1 (ALB) »
Shpëtomë, o Perëndi, se ujërat më kanë arritur deri në grykë.

Psalmet 38:11 ALB Bible Verse Image
Psalmet 38:11 (ALB) »
Miqtë e mi dhe shokët e mi rrinë larg plagës sime, dhe fqinjët e mi ndalojnë larg meje.

Mateu 26:37 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:37 (ALB) »
Dhe mori me vete Pjetrin dhe të dy djemtë e Zebedeut, dhe filloi të ndjeje trishtim dhe ankth të madh.

Isaia 53:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 53:10 (ALB) »
Por i pëlqeu Zotit ta rrihte dhe ta bënte të vuante. Duke ofruar jetën e tij si flijim për mëkatin, ai do të shikojë pasardhës, do të zgjasë ditët e tij, dhe vullneti i Zotit do të ketë mbarësi në duart e tij.

Marku 9:2 ALB Bible Verse Image
Marku 9:2 (ALB) »
Mbas gjashtë ditësh Jezusi mori me vete Pjetrin, Jakobin e Gjonin dhe i çoi në vetmi, vetëm ata, mbi një mal të lartë; dhe u shpërfytyrua përpara tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 14:33 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 14:33 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 14:33 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 14:33 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 14:33 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 14:33 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 14:33 (LUTH1912) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 14:33 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 14:33 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 14:33 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 14:33 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 14:33 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 14:33 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 14:33 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 14:33 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 14:33 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 14:33 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 14:33 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 14:33 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 14:33 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »