Marku 7:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 7:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 7:1 ALB - Atëherë rreth tij u mblodhën farisenjtë dhe - Bible Verse Picture

Marku 7:1 ALB

Atëherë rreth tij u mblodhën farisenjtë dhe disa skribë që kishin ardhur nga Jeruzalemi.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 7:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 6:56 (ALB)
Next Verse
Marku 7:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 7:1 ALB - Atëherë rreth tij u mblodhën farisenjtë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 7:1 ALB - Atëherë rreth tij u mblodhën farisenjtë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 7:1 ALB - Atëherë rreth tij u mblodhën farisenjtë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 7:1 ALB - Atëherë rreth tij u mblodhën farisenjtë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 7:1 ALB - Atëherë rreth tij u mblodhën farisenjtë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 7:1 ALB - Atëherë rreth tij u mblodhën farisenjtë dhe - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 7:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 7:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 3:22 ALB Bible Verse Image
Marku 3:22 (ALB) »
Kurse skribët, që kishin zbritur nga Jeruzalemi, thoshnin: “Ai e ka Beelzebubin dhe i dëbon demonët me princin e demonëve.”

Mateu 15:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 15:1 (ALB) »
Atëherë skribët dhe farisenjtë e Jeruzalemit erdhën te Jezusi dhe i thanë:

Luka 5:17 ALB Bible Verse Image
Luka 5:17 (ALB) »
Një ditë ndodhi që, ndërsa Jezusi po mësonte, ishin të pranishëm, ulur, disa farisenj dhe mësues të ligjit, që kishin ardhur nga të gjitha fshatrat e Galilesë, të Judesë dhe nga Jeruzalemi; dhe fuqia e Zotit ishte me të, që të kryente shërime.

Luka 11:53 ALB Bible Verse Image
Luka 11:53 (ALB) »
Po ndërsa ai u fliste atyre këto gjëra, skribët dhe farisenjtë filluan të zemërohen shumë kundër tij dhe ta sulmojnë atë me shumë pyetje,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 7:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 7:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 7:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 7:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 7:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 7:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 7:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 7:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 7:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 7:1 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 7:1 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 7:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 7:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 7:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 7:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 7:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 7:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 7:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 7:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 7:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 7:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 7:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 7:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »