Marku 2:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 2:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 2:1 ALB - Pas disa ditësh, ai erdhi përsëri në - Bible Verse Picture

Marku 2:1 ALB

Pas disa ditësh, ai erdhi përsëri në Kapernaum dhe u muar vesh se ai gjendej në shtëpi;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 2:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 1:45 (ALB)
Next Verse
Marku 2:2 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 2:1 ALB - Pas disa ditësh, ai erdhi përsëri në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 2:1 ALB - Pas disa ditësh, ai erdhi përsëri në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 2:1 ALB - Pas disa ditësh, ai erdhi përsëri në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 2:1 ALB - Pas disa ditësh, ai erdhi përsëri në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 2:1 ALB - Pas disa ditësh, ai erdhi përsëri në - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 2:1 ALB - Pas disa ditësh, ai erdhi përsëri në - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 2:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 2:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 9:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:1 (ALB) »
Dhe ai, pasi hipi në barkë, kaloi në bregun tjetër dhe erdhi në qytetin e vet.

Marku 1:45 ALB Bible Verse Image
Marku 1:45 (ALB) »
Por ai, sapo doli, filloi ta shpallë dhe ta përhapë fort faktin, sa që Jezusi nuk mund të hynte më publikisht në qytet, por qëndronte përjashta nëpër vende të vetmuara; dhe nga çdo anë vinin tek ai.

Marku 7:24 ALB Bible Verse Image
Marku 7:24 (ALB) »
Pastaj u nis që andej dhe shkoi në krahinën e Tiros dhe të Sidonit; hyri në një shtëpi dhe donte që askush të mos e dinte, por nuk mundi të qëndrojë i fshehur.

Gjoni 4:47 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:47 (ALB) »
Ky, kur dëgjoi se Jezusi kishte ardhur nga Judeja në Galile, shkoi tek ai dhe iu lut që të zbriste e ta shëronte birin e tij, që ishte gati për vdekje.

Luka 5:18 ALB Bible Verse Image
Luka 5:18 (ALB) »
Dhe ja, disa njerëz po sillnin mbi një vig një njeri të paralizuar dhe kërkonin ta fusnin brenda dhe ta vinin përpara tij.

Luka 18:35 ALB Bible Verse Image
Luka 18:35 (ALB) »
Tani ndërsa ai po i afrohej Jerikos, një i verbër ishte ulur përgjatë rrugës dhe po lypte;

Veprat e Apostujve 2:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:6 (ALB) »
Kur u dëgjua ajo ushtimë, turma u mblodh dhe u hutua, sepse secili nga ata i dëgjonte të flisnin në gjuhën e vet.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 2:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 2:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 2:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 2:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 2:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 2:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 2:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 2:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 2:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 2:1 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 2:1 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 2:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 2:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 2:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 2:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 2:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 2:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 2:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 2:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 2:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 2:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 2:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 2:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »