Marku 13:1 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 13:1 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 13:1 ALB - Ndërsa ai po dilte nga tempulli, një nga - Bible Verse Picture

Marku 13:1 ALB

Ndërsa ai po dilte nga tempulli, një nga dishepujt e vet i tha: “Mësues, shih ç’gurë e ç’ndërtesa!.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 13:1 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 12:44 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 13:1 ALB - Ndërsa ai po dilte nga tempulli, një nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 13:1 ALB - Ndërsa ai po dilte nga tempulli, një nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 13:1 ALB - Ndërsa ai po dilte nga tempulli, një nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 13:1 ALB - Ndërsa ai po dilte nga tempulli, një nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 13:1 ALB - Ndërsa ai po dilte nga tempulli, një nga - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 13:1 ALB - Ndërsa ai po dilte nga tempulli, një nga - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 13:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 13:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ezekieli 11:22 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 11:22 (ALB) »
Pastaj kerubinët i hapën krahët e tyre dhe rrotat lëvizën pranë tyre dhe lavdia e Perëndisë të Izraelit rrinte lart mbi ta.

Ezekieli 10:4 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 10:4 (ALB) »
Pastaj lavdia e Zotit u ngrit mbi kerubinin duke lëvizur drejt pragut të tempullit; atëherë tempulli u mbush me renë dhe oborri u mbush me shkëlqimin e lavdisë të Zotit.

Ezekieli 8:6 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 8:6 (ALB) »
Dhe ai më tha: "Bir njeriu, shikon atë që bëjnë këta, veprimet e rënda të neveritshme që kryen këtu shtëpia e Izraelit dhe që më bëjnë të largohem nga shenjtërorja ime? Por ti do të shikosh veprime edhe më të rënda të neveritshme".

Ezekieli 10:19 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 10:19 (ALB) »
Pastaj kerubinët i hapën krahët e tyre dhe u ngritën nga toka para syve të mi; ndërsa po largoheshin edhe rrotat ishin pranë tyre. U ndalën pastaj te hyrja e portës që shikonte nga lindja e shtëpisë të Zotit, ndërsa lavdia e Perëndisë të Izraelit qëndronte lart mbi ta.

Ezekieli 7:20 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 7:20 (ALB) »
Kanë nxjerrë nga bukuria e stolive të tyre shkas kryelartësie; kanë përftuar figura nga neveritë e tyre dhe nga idhujt e tyre të urrejtshëm. Prandaj do t’i bëj ata një ndyrësi,

Malakia 3:1 ALB Bible Verse Image
Malakia 3:1 (ALB) »
"Ja, unë po dërgoj lajmëtarin tim për të përgatitur rrugën para meje. Dhe menjëherë Zoti, që ju kërkoni, do të hyjë në tempullin e vet, engjëlli i besëlidhjes që ju kërkoni me endje, ja, do të vijë," thotë Zoti i ushtrive.

Mateu 24:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:1 (ALB) »
Tani kur Jezusi doli nga tempulli dhe po largohej, dishepujt e tij iu afruan për t’i treguar ndërtesat e tempullit.

Luka 21:5 ALB Bible Verse Image
Luka 21:5 (ALB) »
Pastaj, kur disa po flisnin për tempullin dhe vinin në pah se ishte i stolisur me gurë të bukur dhe me oferta, ai tha:

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 13:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 13:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 13:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 13:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 13:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 13:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 13:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 13:1 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 13:1 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 13:1 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 13:1 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 13:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 13:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 13:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 13:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 13:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 13:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 13:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 13:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 13:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 13:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 13:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 13:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »