Marku 2:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 2:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 2:16 ALB - Atëhërë skribët dhe farisenjtë, duke e parë - Bible Verse Picture

Marku 2:16 ALB

Atëhërë skribët dhe farisenjtë, duke e parë se po hante me tagrambledhës dhe me mëkatarë, u thanë dishepujve të tij: “Qysh ha dhe pi ai bashkë me tagrambledhës e me mëkatarë?.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 2:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 2:15 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 2:16 ALB - Atëhërë skribët dhe farisenjtë, duke e parë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 2:16 ALB - Atëhërë skribët dhe farisenjtë, duke e parë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 2:16 ALB - Atëhërë skribët dhe farisenjtë, duke e parë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 2:16 ALB - Atëhërë skribët dhe farisenjtë, duke e parë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 2:16 ALB - Atëhërë skribët dhe farisenjtë, duke e parë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 2:16 ALB - Atëhërë skribët dhe farisenjtë, duke e parë - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 2:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 2:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 19:10 ALB Bible Verse Image
Luka 19:10 (ALB) »
Sepse Biri i njeriut erdhi të kërkojë dhe të shpëtojë atë që kishte humbur.”

Isaia 65:5 ALB Bible Verse Image
Isaia 65:5 (ALB) »
që thotë: "Rri për llogari tënde, mos u afro, sepse jam më i shenjtë se ti". Këto gjëra janë për mua një tym në hundë, një zjarr që digjet tërë ditën.

Veprat e Apostujve 23:9 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 23:9 (ALB) »
Atëherë u bë një zhurmë e madhe. Skribët e palës së farisenjve u çuan në këmbë dhe protestonin duke thënë: “Ne nuk gjejmë asgjë të keqe te ky njeri; dhe nëse i ka folur një frymë ose një engjëll të mos luftojmë kundër Perëndisë.”

Luka 18:11 ALB Bible Verse Image
Luka 18:11 (ALB) »
Fariseu rrinte në këmbë dhe lutej në vetvete kështu: "O Perëndi, të falënderoj që nuk jam si njerëzit e tjerë, grabitqarë, të padrejtë, kurorëshkelës, dhe as si ai tagrambledhës.

Luka 19:7 ALB Bible Verse Image
Luka 19:7 (ALB) »
Kur panë këtë, të gjithë murmuritën, duke thënë: “Ai shkoi të rrijë në shtëpinë e një njeriu mëkatar.”

Marku 2:7 ALB Bible Verse Image
Marku 2:7 (ALB) »
“Pse vallë ky po flet blasfemi. Kush mund të falë mëkatet, veç Perëndisë vetë?.”

Mateu 9:11 ALB Bible Verse Image
Mateu 9:11 (ALB) »
Farisenjtë, kur e panë këtë, u thanë dishepujve të tij: “Pse Mësuesi juaj ha bukë me tagrambledhësit dhe me mëkatarët?.”

Mateu 18:17 ALB Bible Verse Image
Mateu 18:17 (ALB) »
Në se pastaj refuzon t’i dëgjojë, thuaja kishës; dhe në qoftë se refuzon edhe ta dëgjojë kishën, le të jetë për ty si pagan ose tagrambledhës.

1 Korintasve 2:15 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 2:15 (ALB) »
Por njeriu që është frymëror gjykon çdo gjë dhe vetë nuk është i gjykuar nga asnjeri.

Hebrenjve 12:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:3 (ALB) »
Kujtoni, pra, atë që duroi një kundërshtim të tillë nga ana e mëkatarëve kundër tij, që të mos lodheni dhe të ligështoheni në shpirtin tuaj.

Luka 15:2 ALB Bible Verse Image
Luka 15:2 (ALB) »
Dhe farisenjtë dhe skribët murmuritnin duke thënë: “Ky i pranon mëkatarët dhe ha bashkë me ta.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 2:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 2:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 2:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 2:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 2:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 2:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 2:16 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 2:16 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 2:16 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 2:16 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 2:16 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 2:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 2:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 2:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 2:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 2:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 2:16 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 2:16 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 2:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 2:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 2:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 2:16 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 2:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »