Marku 8:35 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Marku 8:35 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Marku 8:35 ALB - sepse ai që don të shpëtojë jetën e vet, do - Bible Verse Picture

Marku 8:35 ALB

sepse ai që don të shpëtojë jetën e vet, do ta humbasë; por ai që do të humbasë jetën e vet për hirin tim e për ungjillin, do të shpëtojë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Marku 8:35 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Marku 8:34 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Marku 8:35 ALB - sepse ai që don të shpëtojë jetën e vet, do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Marku 8:35 ALB - sepse ai që don të shpëtojë jetën e vet, do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Marku 8:35 ALB - sepse ai që don të shpëtojë jetën e vet, do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Marku 8:35 ALB - sepse ai që don të shpëtojë jetën e vet, do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Marku 8:35 ALB - sepse ai që don të shpëtojë jetën e vet, do - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Marku 8:35 ALB - sepse ai që don të shpëtojë jetën e vet, do - Bible Verse Picture
View New Tab

Marku 8:35 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Marku 8:35 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Timoteut 2:11 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:11 (ALB) »
Kjo fjalë është e vërtetë, sepse, nëse ne vdiqëm me të, me të edhe do të rrojmë;

1 Korintasve 9:23 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 9:23 (ALB) »
Dhe këtë e bëj për hir të ungjillit, që të bëhem edhe unë pjestar i tij.

2 Timoteut 1:8 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 1:8 (ALB) »
Mos ki turp, pra, të dëshmosh Zotin tonë, as mua, të burgosurin e tij, por hiq keq bashkë me mua për ungjillin, sipas fuqisë së Perëndisë,

Zbulesa 12:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 12:11 (ALB) »
Dhe ata e fituan atë me anë të gjakut të Qengjit, dhe me anë të fjalës së dëshmisë së tyre; dhe nuk e deshën jetën e tyre deri në vdekje.

Luka 17:33 ALB Bible Verse Image
Luka 17:33 (ALB) »
Ai që do të kërkojë të shpëtojë jetën e vet, do ta humbasë; por ai që do ta humbasë, do ta shpëtojë.

Mateu 10:39 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:39 (ALB) »
Kush do të gjejë jetën e vet, do ta humbasë; por ai që do të humbasë jetën e vet për hirin tim, do ta gjejë përsëri.

Mateu 10:22 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:22 (ALB) »
Dhe të gjithë do t’ju urrejnë për shkak të emrit tim; por ai që do të qëndrojë deri në fund, do të shpëtojë.

2 Timoteut 4:6 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 4:6 (ALB) »
Sa për mua, po derdhem si ofertë pije, dhe koha e nisjes sime arriti.

2 Korintasve 12:10 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 12:10 (ALB) »
Prandaj unë kënaqem në dobësi, në fyerje, në nevoja, në përndjekje, në ngushtica për shkak të Krishtit, sepse, kur jam i dobët, atëherë jam i fortë.

Gjoni 12:25 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:25 (ALB) »
Kush e do jetën e vet do ta humbasë; dhe kush e urren jetën e vet në këtë botë, do ta ruajë për jetën e përjetshme.

Mateu 16:25 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:25 (ALB) »
Sepse ai që do të dojë ta shpëtojë jetën e vet, do ta humbasë; por ai që do ta humbasë jetën e vet për hirin tim, do ta gjejë atë.

Luka 9:24 ALB Bible Verse Image
Luka 9:24 (ALB) »
Sepse kush do ta shpëtojë jetën e vet, do ta humbasë; por kush do ta humbasë jetën e vet për shkakun tim, do ta shpëtojë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Mark 8:35 (ASV) »
King James Version (KJV)
Mark 8:35 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Mark 8:35 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Mark 8:35 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Mark 8:35 (WEB) »
French Bible (LSG)
Marc 8:35 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Markus 8:35 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮਰਕੁਸ 8:35 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মার্ক 8:35 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
मार्क 8:35 (MARIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
માર્ક 8:35 (GUJIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Marcos 8:35 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Mác 8:35 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Marcos 8:35 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Marco 8:35 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 可 福 音 8:35 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 可 福 音 8:35 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Markus 8:35 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Марка 8:35 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Марка 8:35 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Márk 8:35 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Марко 8:35 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Markus 8:35 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »