Romakëve 15:10 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Romakëve 15:10 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Romakëve 15:10 ALB - Dhe përsëri ai thotë: “Gëzohuni, o njerëz, - Bible Verse Picture

Romakëve 15:10 ALB

Dhe përsëri ai thotë: “Gëzohuni, o njerëz, me popullin e tij.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Romakëve 15:10 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Romakëve 15:10 ALB - Dhe përsëri ai thotë: “Gëzohuni, o njerëz, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Romakëve 15:10 ALB - Dhe përsëri ai thotë: “Gëzohuni, o njerëz, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Romakëve 15:10 ALB - Dhe përsëri ai thotë: “Gëzohuni, o njerëz, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Romakëve 15:10 ALB - Dhe përsëri ai thotë: “Gëzohuni, o njerëz, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Romakëve 15:10 ALB - Dhe përsëri ai thotë: “Gëzohuni, o njerëz, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Romakëve 15:10 ALB - Dhe përsëri ai thotë: “Gëzohuni, o njerëz, - Bible Verse Picture
View New Tab

Romakëve 15:10 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Romakëve 15:10 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 67:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 67:3 (ALB) »
Popujt do të të kremtojnë, o Perëndi, të gjithë popujt do të të kremtojnë.

Ligji i Përtërirë 32:43 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 32:43 (ALB) »
Gëzohuni, o kombe, bashkë me popullin e tij, sepse Zoti merr hak për gjakun e shërbëtorëve të tij, merr hak kundër kundërshtarëve të tij, por do të ketë mëshirë për tokën dhe për popullin e tij".

Psalmet 68:32 ALB Bible Verse Image
Psalmet 68:32 (ALB) »
O mbretëri të tokës, këndojini Perëndisë; këndojini lavde Zotit, (Sela)

Psalmet 138:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 138:4 (ALB) »
Tërë mbretërit e tokës do të të kremtojnë, o Zot, kur të dëgjojnë fjalët e gojës sate,

Isaia 42:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 42:10 (ALB) »
I këndoni Zotit një kantik të ri, lëvdimin e tij nga skajet e tokës, o ju që zbrisni në det, dhe atë që ai përmban, ishujt dhe banorët e tyre.

Psalmet 98:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 98:3 (ALB) »
Ai ka mbajtur mend mirësinë e tij dhe besnikërinë e tij për shtëpinë e Izraelit; të tëra skajet e tokës kanë parë shpëtimin e Perëndisë tonë.

Psalmet 66:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 66:1 (ALB) »
Lëshoni klithma gëzimi Perëndisë, ju të gjithë banorë të tokës;

Isaia 24:14 ALB Bible Verse Image
Isaia 24:14 (ALB) »
Ata do të ngrenë zërin, do të lëshojnë klithma gëzimi, për madhështinë e Zotit do të brohorasin nga deti:

Psalmet 97:1 ALB Bible Verse Image
Psalmet 97:1 (ALB) »
Zoti mbretëron; le të gëzohet toka dhe le të ngazëllohen ishujt e mëdhenj.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Romans 15:10 (ASV) »
King James Version (KJV)
Romans 15:10 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Romans 15:10 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Romans 15:10 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Romans 15:10 (WEB) »
French Bible (LSG)
Romains 15:10 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Römer 15:10 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Romanos 15:10 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Rô-ma 15:10 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Romanos 15:10 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Romani 15:10 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
罗 马 书 15:10 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
羅 馬 書 15:10 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Romarbrevet 15:10 (SV1917) »
Ukrainian Bible (UKR)
римлян 15:10 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Róma 15:10 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Римляни 15:10 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Romerne 15:10 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »