Eksodi 17:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 17:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 17:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Pastaj tërë asambleja e bijve të Izraelit u - Mobile Bible Verse Wallpaper

Eksodi 17:1 ALB

Pastaj tërë asambleja e bijve të Izraelit u nis nga shkretëtira e Sinit, duke marshuar me etapa sipas urdhrave të Zotit, dhe u vendos në Redifim. Por nuk kishte ujë të pijshëm për popullin.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 17:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 16:36 (ALB)

Eksodi 17:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 17:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 19:2 ALB Bible Verse Image
Eksodi 19:2 (ALB) »
Të nisur nga Refidimi, ata arritën në shkretëtirën e Sinait dhe fushuan aty; Izraeli e ngriti kampin e tij përballë malit.

Eksodi 16:1 ALB Bible Verse Image
Eksodi 16:1 (ALB) »
Pastaj ata u nisën nga Elimi dhe tërë asambleja e bijve të Izraelit arriti në shkretëtirën e Sinit, që ndodhet midis Elimit dhe Sinait, ditën e pesëmbëdhjetë të muajit të dytë mbas nisjes së tyre nga vendi i Egjiptit.

Eksodi 17:8 ALB Bible Verse Image
Eksodi 17:8 (ALB) »
Atëherë erdhi Amaleku për të luftuar kundër Izraelit në Refidim.

Numrat 33:12 ALB Bible Verse Image
Numrat 33:12 (ALB) »
U nisën nga shkretëtira e Sinit dhe ngritën kampin e tyre në Dofkah.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 17:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 17:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 17:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 17:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 17:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 17:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 17:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 17:1 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 17:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 17:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 17:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 17:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 17:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 17:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 17:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 17:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 17:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 17:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 17:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 17:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 17:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »