Eksodi 3:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 3:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 3:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Ndërkaq Moisiu po kulloste kopenë e Jethros, - Mobile Bible Verse Wallpaper

Eksodi 3:1 ALB

Ndërkaq Moisiu po kulloste kopenë e Jethros, vjehrrit të tij dhe prift i Madianit; ai e çoi kopenë matanë shkretëtirës dhe arriti në malin e Perëndisë, në Horeb.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 3:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 2:25 (ALB)

Eksodi 3:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 3:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Mbretërve 19:8 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 19:8 (ALB) »
Ai u ngrit, hëngri dhe piu; pastaj me forcën që i dha ai ushqim eci dyzet ditë dhe dyzet netë deri sa arriti në malin e Perëndisë, në Horeb.

Eksodi 17:6 ALB Bible Verse Image
Eksodi 17:6 (ALB) »
Ja, unë do të rri përpara teje, atje mbi shkëmbin në Horeb; ti do të rrahësh shkëmbin, prej të cilit do të burojë ujë dhe populli do të pijë". Kështu bëri Moisiu para syve të pleqve të Izraelit.

Numrat 10:29 ALB Bible Verse Image
Numrat 10:29 (ALB) »
Por Moisiu i tha Hobabit, birit të Reuelit, Madianitit, vjehrri i Moisiut: "Ne po vihemi në marshim drejt vendit për të cilin Zoti ka thënë Unë do t’jua japp". Eja me ne dhe do të të bëjmë të mira, sepse Zoti i ka premtuar gjëra të mira Izraelit".

Psalmet 78:70 ALB Bible Verse Image
Psalmet 78:70 (ALB) »
Dhe zgjodhi Davidin, shërbëtorin e tij, dhe e mori nga vatha e dhenve,

Gjyqtarët 4:11 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 4:11 (ALB) »
Heberi, Keneu, ishte ndarë nga Kenejtë, pasardhës të Hobabit, vjehrrit të Moisiut, dhe i kishte ngritur çadrat e tij në lisin e Tsaanaimit, që ndodhet pranë Kedeshit.

Ligji i Përtërirë 4:10 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 4:10 (ALB) »
veçanërisht për ditën gjatë së cilës jeni paraqitur para Zotit, Perëndisë tuaj në Horeb, kur Zoti më tha: "Më mblidh popullin dhe ai të dëgjojë fjalët e mia, që të mësojnë të më kenë frikë gjatë të gjitha ditëve që do të jetojnë mbi tokë dhe t’ua mësojnë bijve të tyre".

Ligji i Përtërirë 1:6 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 1:6 (ALB) »
"Zoti, Perëndia ynë, na foli në Horeb dhe na tha: "Ju keni ndenjur mjaft afër këtij mali;

Eksodi 18:1 ALB Bible Verse Image
Eksodi 18:1 (ALB) »
Jethro, prift i Madianit, vjehrri i Moisiut, dëgjoi të gjitha ato që Perëndia kishte bërë për Moisiun dhe për Izraelin popullin e tij: si e kishte nxjerrë Zoti Izraelin nga Egjipti.

Amosi 7:14 ALB Bible Verse Image
Amosi 7:14 (ALB) »
Atëherë Amosi u përgjigj dhe i tha Amatsiahut: "Unë nuk isha profet as bir profeti, por isha bari dhe rrisja fiq egjipti.

Eksodi 3:5 ALB Bible Verse Image
Eksodi 3:5 (ALB) »
Perëndia tha: "Mos u afro këtu: hiq sandalet nga këmbët, sepse vendi në të cilin ndodhesh është vend i shenjtë".

Eksodi 24:13 ALB Bible Verse Image
Eksodi 24:13 (ALB) »
Pas kësaj Moisiu u ngrit bashkë me Jozueun zbatuesin e tij; dhe Moisiu u ngjit në malin e Perëndisë.

Malakia 4:4 ALB Bible Verse Image
Malakia 4:4 (ALB) »
"Mbani mend ligjin e Moisiut, shërbëtorit tim, të cilit në Horeb i urdhërova statutet dhe dekretet për mbarë Izraelin.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 3:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 3:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 3:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 3:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 3:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 3:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 3:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 3:1 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 3:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 3:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 3:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 3:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 3:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 3:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 3:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 3:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 3:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 3:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 3:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 3:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 3:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »