Eksodi 19:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Eksodi 19:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Eksodi 19:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Ditën e parë të muajit të tretë nga dalja - Mobile Bible Verse Wallpaper

Eksodi 19:1 ALB

Ditën e parë të muajit të tretë nga dalja prej vendit të Egjiptit, po atë ditë, bijtë e Izraelit arritën në shkretëtirën e Sinait.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Eksodi 19:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Eksodi 18:27 (ALB)

Eksodi 19:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Eksodi 19:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 12:6 ALB Bible Verse Image
Eksodi 12:6 (ALB) »
Do ta ruani deri në ditën e katërmbëdhjetë të këtij muaji, dhe tërë asambleja e popullit të Izraelit do ta therë atë në të ngrysur.

Eksodi 16:1 ALB Bible Verse Image
Eksodi 16:1 (ALB) »
Pastaj ata u nisën nga Elimi dhe tërë asambleja e bijve të Izraelit arriti në shkretëtirën e Sinit, që ndodhet midis Elimit dhe Sinait, ditën e pesëmbëdhjetë të muajit të dytë mbas nisjes së tyre nga vendi i Egjiptit.

Eksodi 12:2 ALB Bible Verse Image
Eksodi 12:2 (ALB) »
"Ky muaj do të jetë për ju muaji më i rëndësishëm, do të jetë për ju muaji i parë i vitit.

Levitiku 23:16 ALB Bible Verse Image
Levitiku 23:16 (ALB) »
Do të numëroni pesëdhjetë ditë deri në ditën pas së shtunës së shtatë, pastaj do t’i ofroni Zotit një blatim të ri ushqimi.

Numrat 33:15 ALB Bible Verse Image
Numrat 33:15 (ALB) »
U nisën nga Refidimi dhe fushuan në shkretëtirën e Sinait.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Exodus 19:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Exodus 19:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Exodus 19:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Exodus 19:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Exodus 19:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Exode 19:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Exodus 19:1 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਖ਼ਰੋਜ 19:1 (PANIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
שמות 19:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Êxodo 19:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Xuất Hành 19:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Éxodo 19:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Esodo 19:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
出 埃 及 记 19:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
出 埃 及 記 19:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
2 Mosebok 19:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Исход 19:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Вихід 19:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
2 Mózes 19:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Изход 19:1 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
2 Mosebok 19:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »