Hebrenjve 10:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 10:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 10:12 ALB - ai, përkundrazi, pasi dha për gjithnjë një - Bible Verse Picture

Hebrenjve 10:12 ALB

ai, përkundrazi, pasi dha për gjithnjë një flijim të vetëm për mëkatet, u vu të rrijë në të djathtën e Perëndisë,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 10:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 10:12 ALB - ai, përkundrazi, pasi dha për gjithnjë një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 10:12 ALB - ai, përkundrazi, pasi dha për gjithnjë një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 10:12 ALB - ai, përkundrazi, pasi dha për gjithnjë një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 10:12 ALB - ai, përkundrazi, pasi dha për gjithnjë një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 10:12 ALB - ai, përkundrazi, pasi dha për gjithnjë një - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 10:12 ALB - ai, përkundrazi, pasi dha për gjithnjë një - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 10:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 10:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 1:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 1:3 (ALB) »
Ai, duke qenë shkëlqimi i lavdisë së tij dhe vula e qenies së tij dhe duke i mbajtur të gjitha me fjalën e fuqisë së tij, mbasi e bëri vetë pastrimin nga mëkatet tona, u ul në të djathtën e Madhërisë në vendet e larta,

Kolosianëve 3:1 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:1 (ALB) »
Në qoftë se ju jeni ringjallur me Krishtin, kërkoni ato që janë lart, ku Krishti është ulur në të djathtë të Perëndisë.

Veprat e Apostujve 2:33 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 2:33 (ALB) »
Ai, pra, duke qenë i ngritur në të djathtë të Perëndisë dhe duke marrë nga Ati premtimin e Frymës së Shenjtë, ka përhapur atë që ju tani shihni dhe dëgjoni.

Romakëve 8:34 ALB Bible Verse Image
Romakëve 8:34 (ALB) »
Kush është ai që do t’i dënojë? Krishti është ai që vdiq, po për më tepër ai u ringjall; ai është në të djathtë të Perëndisë dhe ai ndërmjetëson për ne.

Hebrenjve 9:12 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:12 (ALB) »
hyri një herë e përgjithmonë në shenjtërore, jo me gjakun e cjepve dhe të viçave, por me gjakun e vet, dhe fitoi një shpëtim të amshuar.

Hebrenjve 8:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 8:1 (ALB) »
Dhe pika kryesore e atyre gjërave që po themi është kjo: ne kemi një kryeprift të tillë, i cili qëndron në të djathtën e fronit të Madhërisë në qiejt,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 10:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 10:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 10:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 10:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 10:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 10:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 10:12 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 10:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 10:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 10:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 10:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 10:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 10:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 10:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 10:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 10:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 10:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 10:12 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 10:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »