Hebrenjve 12:12 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 12:12 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 12:12 ALB - Prandaj forconi duart e kapitura dhe gjunjët e - Bible Verse Picture

Hebrenjve 12:12 ALB

Prandaj forconi duart e kapitura dhe gjunjët e këputur,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 12:12 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 12:12 ALB - Prandaj forconi duart e kapitura dhe gjunjët e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 12:12 ALB - Prandaj forconi duart e kapitura dhe gjunjët e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 12:12 ALB - Prandaj forconi duart e kapitura dhe gjunjët e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 12:12 ALB - Prandaj forconi duart e kapitura dhe gjunjët e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 12:12 ALB - Prandaj forconi duart e kapitura dhe gjunjët e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 12:12 ALB - Prandaj forconi duart e kapitura dhe gjunjët e - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 12:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 12:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 35:3 ALB Bible Verse Image
Isaia 35:3 (ALB) »
Forconi duart e dobësuara, bëjini të qëndrueshëm gjunjët e pasigurt!

Hebrenjve 12:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:3 (ALB) »
Kujtoni, pra, atë që duroi një kundërshtim të tillë nga ana e mëkatarëve kundër tij, që të mos lodheni dhe të ligështoheni në shpirtin tuaj.

1 Thesalonikasve 5:14 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 5:14 (ALB) »
Tani, vëllezër, ju bëjmë thirrje t’i qortoni të parregulltit, të ngushëlloni zemërlëshuarit, të ndihmoni të dobëtit dhe të jeni të duruar me të gjithë.

Jobi 4:3 ALB Bible Verse Image
Jobi 4:3 (ALB) »
Ja ti ke mësuar shumë prej tyre dhe ua ke fortësuar duart e lodhura;

Ezekieli 21:7 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 21:7 (ALB) »
Do të ndodhë që kur të të pyesin: "Pse vajton?," do të përgjigjesh: "Për lajmin që po vjen, çdo zemër do të tretet, të gjitha duart do të dobësohen, të gjithë shpirtërat do të ligështohen dhe të gjithe gjunjët do të shkrihen si uji". Ja, gjëja po vjen dhe do të kryhet," thotë Zoti, Zoti.

Hebrenjve 12:5 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:5 (ALB) »
dhe keni harruar këshillën që ju drejtohet juve porsi bijve: “Biri im, mos e përçmo qortimin e Perëndisë dhe mos e humb zemrën kur ai të qorton,

Ezekieli 7:17 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 7:17 (ALB) »
Të gjitha duart do të bëhen të dobëta dhe tërë gjunjët do të bëhen të dobët si uji.

Danieli 5:6 ALB Bible Verse Image
Danieli 5:6 (ALB) »
Atëherë pamja e mbretit ndryshoi dhe mendimet e tij e shqetësuan; nyjet e eshtrave iu liruan dhe gjunjët e tij filluan të përpiqen midis tyre.

Nahumi 2:10 ALB Bible Verse Image
Nahumi 2:10 (ALB) »
Ai është i shkretuar, bosh dhe i rrënuar; zemra ligështohet, gjunjët dridhen, ka një dhembje të madhe në të gjitha ijët dhe tërë fytyrat e tyre zverdhen.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 12:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 12:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 12:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 12:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 12:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 12:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 12:12 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 12:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 12:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 12:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 12:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 12:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 12:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 12:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 12:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 12:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 12:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 12:12 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 12:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »