Hebrenjve 12:24 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 12:24 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 12:24 ALB - dhe Jezusit, Ndërmjetësit të Besëlidhjes së - Bible Verse Picture

Hebrenjve 12:24 ALB

dhe Jezusit, Ndërmjetësit të Besëlidhjes së re, dhe gjakut të spërkatjes, që flet më mirë se ai i Abelit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 12:24 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 12:24 ALB - dhe Jezusit, Ndërmjetësit të Besëlidhjes së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 12:24 ALB - dhe Jezusit, Ndërmjetësit të Besëlidhjes së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 12:24 ALB - dhe Jezusit, Ndërmjetësit të Besëlidhjes së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 12:24 ALB - dhe Jezusit, Ndërmjetësit të Besëlidhjes së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 12:24 ALB - dhe Jezusit, Ndërmjetësit të Besëlidhjes së - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 12:24 ALB - dhe Jezusit, Ndërmjetësit të Besëlidhjes së - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 12:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 12:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 9:15 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 9:15 (ALB) »
Për këtë arsye ai është ndërmjetësi i Besëlidhjes së re që, me anë të vdekjes që u bë për shpërblimin e shkeljeve që u kryen gjatë Besëlidhjes së parë, të thirrurit të marrin premtimin e trashëgimisë së amshuar.

Hebrenjve 11:28 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:28 (ALB) »
Me anë të besimit kremtoi Pashkën dhe bëri spërkatjen e gjakut, me qëllim që ai i cili i vriste të parëlindurit të mos ngiste ata të Izraelit.

Hebrenjve 11:4 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:4 (ALB) »
Me anë të besimit Abeli i ofroi Perëndisë flijim më të mirë nga ai i Kainit; me anë të tij ai mori dëshmimin se ishte i drejtë, sepse Perëndia dha dëshmin se i pranoi ofertat e tij; dhe me anë të tij, ndonëse vdiq, ai po flet ende.

Zanafilla 4:10 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 4:10 (ALB) »
Zoti i tha: "Çfarë ke bërë? Zëri i gjakut të vëllait tënd më vëngon nga toka.

Hebrenjve 8:6 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 8:6 (ALB) »
Po tani Krishti mori një shërbesë edhe më të shquar, sepse është ndërmjetësi i një besëlidhjeje më të mirë, që bazohet mbi premtime më të mira,

Mateu 26:28 ALB Bible Verse Image
Mateu 26:28 (ALB) »
sepse ky është gjaku im, gjaku i besëlidhjes së re, i cili është derdhur për shumë për faljen e mëkatëve.

1 Pjetrit 1:2 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:2 (ALB) »
të zgjedhurve sipas paranjohjes së Perëndisë, Atit, me anë të shenjtërimit të Frymës, për t’u bindur dhe për t’u spërkatur me gjakun e Jezu Krishtit; hiri dhe paqja u shtoftë mbi ju.

1 Timoteut 2:5 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 2:5 (ALB) »
Në fakt një është Perëndia, dhe një i vetëm është ndërmjetësi midis Perëndisë dhe njerëzve: Krishti Jezus njeri,

Eksodi 24:8 ALB Bible Verse Image
Eksodi 24:8 (ALB) »
Pastaj Moisiu mori gjakun, spërkati popullin me të dhe tha: "Ja gjaku i besëlidhjes që Zoti ka lidhur me ju sipas tërë këtyre fjalëve".

Hebrenjve 10:22 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:22 (ALB) »
le t’i afrohemi me zemër të vërtetë, me siguri të plotë besimi, duke i pasur zemrat tona të lara prej ndërgjegjës së ligë dhe trupin të larë me ujë të kulluar.

Mateu 23:35 ALB Bible Verse Image
Mateu 23:35 (ALB) »
që të bjerë mbi ju gjithë gjaku i drejtë i derdhur mbi dhe, nga gjaku i të drejtit Abel, deri te gjaku i Zaharias, birit të Barakias, që ju e vratë ndërmjet tempullit dhe altarit.

Luka 22:20 ALB Bible Verse Image
Luka 22:20 (ALB) »
Po kështu, pas darkës, mori kupën duke thënë: “Kjo kupë është besëlidhja e re në gjakun tim, që është derdhur për ju.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 12:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 12:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 12:24 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 12:24 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 12:24 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 12:24 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 12:24 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 12:24 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 12:24 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 12:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 12:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 12:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 12:24 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 12:24 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 12:24 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 12:24 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 12:24 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 12:24 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 12:24 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »