Hebrenjve 12:5 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 12:5 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 12:5 ALB - dhe keni harruar këshillën që ju drejtohet - Bible Verse Picture

Hebrenjve 12:5 ALB

dhe keni harruar këshillën që ju drejtohet juve porsi bijve: “Biri im, mos e përçmo qortimin e Perëndisë dhe mos e humb zemrën kur ai të qorton,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 12:5 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 12:5 ALB - dhe keni harruar këshillën që ju drejtohet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 12:5 ALB - dhe keni harruar këshillën që ju drejtohet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 12:5 ALB - dhe keni harruar këshillën që ju drejtohet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 12:5 ALB - dhe keni harruar këshillën që ju drejtohet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 12:5 ALB - dhe keni harruar këshillën që ju drejtohet - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 12:5 ALB - dhe keni harruar këshillën që ju drejtohet - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 12:5 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 12:5 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Fjalët e urta 3:11 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 3:11 (ALB) »
Biri im, mos e përçmo ndëshkimin e Zotit dhe mos urre qortimin e tij,

Jobi 5:17 ALB Bible Verse Image
Jobi 5:17 (ALB) »
Ja, lum njeriu që Perëndia dënon; prandaj ti mos e përbuz ndëshkimin e të Plotfuqishmit;

Zbulesa 3:19 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 3:19 (ALB) »
Unë të gjithë ata që i dua i qortoj dhe i ndëshkoj; prandaj ji i zellshëm dhe pendohu.

1 Korintasve 11:32 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 11:32 (ALB) »
Por kur gjykohemi, ndreqemi nga Zoti, që të mos dënohemi bashkë me botën.

Psalmet 94:12 ALB Bible Verse Image
Psalmet 94:12 (ALB) »
Lum ai njeri që ti ndreq, o Zot, dhe që ti mëson sipas ligjit tënd,

Psalmet 119:109 ALB Bible Verse Image
Psalmet 119:109 (ALB) »
Ndonëse e kam gjithnjë shpirtin në pëllëmbë të dorës, nuk e harroj ligjin tënd.

Jakobit 1:12 ALB Bible Verse Image
Jakobit 1:12 (ALB) »
Lum njeriu që ngulmon në provë, sepse kur del i aprovuar, do të marrë kurorën e jetës, të cilën Zoti ua premtoi atyre që e duan.

2 Korintasve 4:8 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:8 (ALB) »
Ne jemi të shtrënguar në çdo mënyrë, por nuk jemi të ngushtuarderi në fund; jemi ndërdyshas por jo të dëshpëruar;

Psalmet 119:75 ALB Bible Verse Image
Psalmet 119:75 (ALB) »
Unë e di, o Zot, që dekretet e tua janë të drejta, dhe që ti më ke hidhëruar në besnikërinë tënde.

Hebrenjve 12:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:3 (ALB) »
Kujtoni, pra, atë që duroi një kundërshtim të tillë nga ana e mëkatarëve kundër tij, që të mos lodheni dhe të ligështoheni në shpirtin tuaj.

Jeremia 31:18 ALB Bible Verse Image
Jeremia 31:18 (ALB) »
Kam dëgjuar vazhdimisht Efraimin të ankohet: "Ti më ke dënuar dhe unë jam dënuar si një dem i ri i panënshtruar; më bëj të kthehem dhe unë do të kthehem, sepse ti je Zoti, Perëndia im.

Psalmet 118:18 ALB Bible Verse Image
Psalmet 118:18 (ALB) »
Zoti më ka ndëshkuar rëndë, por nuk më ka lënë në dorë të vdekjes.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 12:5 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 12:5 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 12:5 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 12:5 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 12:5 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 12:5 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 12:5 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 12:5 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 12:5 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 12:5 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 12:5 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 12:5 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 12:5 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 12:5 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 12:5 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 12:5 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 12:5 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 12:5 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 12:5 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »