Hebrenjve 13:16 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 13:16 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 13:16 ALB - Dhe mos harroni bamirësinë dhe t’u jepni - Bible Verse Picture

Hebrenjve 13:16 ALB

Dhe mos harroni bamirësinë dhe t’u jepni ndihmë të tjerëve, sepse Perëndisë i pëlqejnë flijime të tilla.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 13:16 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 13:16 ALB - Dhe mos harroni bamirësinë dhe t’u jepni - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 13:16 ALB - Dhe mos harroni bamirësinë dhe t’u jepni - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 13:16 ALB - Dhe mos harroni bamirësinë dhe t’u jepni - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 13:16 ALB - Dhe mos harroni bamirësinë dhe t’u jepni - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 13:16 ALB - Dhe mos harroni bamirësinë dhe t’u jepni - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 13:16 ALB - Dhe mos harroni bamirësinë dhe t’u jepni - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 13:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 13:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Romakëve 12:13 ALB Bible Verse Image
Romakëve 12:13 (ALB) »
ndihmoni për nevojat e shenjtorëve, jini mikpritës.

Galatasve 6:10 ALB Bible Verse Image
Galatasve 6:10 (ALB) »
Prandaj, sa të kemi rast, le t’u bëjmë të mirën të gjithëve, por në radhë të parë atyre që janë në familjen e besimit.

2 Thesalonikasve 3:13 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 3:13 (ALB) »
Dhe sa për ju, o vëllezër, mos u lodhni së bëri të mirën.

Hebrenjve 6:10 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 6:10 (ALB) »
sepse Perëndia nuk është i padrejtë, që të harrojë veprën dhe mundimin tuaj të dashurisë që treguat për emrin e tij me shërbesën që u bëtë dhe po u bëni shenjtorëve.

Hebrenjve 13:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 13:1 (ALB) »
Dashuria vëllazërore le të mbetet.

Filipianëve 4:18 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 4:18 (ALB) »
Tani i kam të gjitha dhe më teprojnë; jam përplot, mbasi mora nga Epafroditi atë që më ishte dërguar nga ju, një parfum erëmirë, një fli i pranueshëm, i pëlqyeshëm nga Perëndia.

1 Timoteut 6:18 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 6:18 (ALB) »
të bëjnë të mira, të bëhen të pasur në vepra të mira, të jenë bujarë dhe të gatshëm për të dhënë,

Mikea 6:7 ALB Bible Verse Image
Mikea 6:7 (ALB) »
Do të pëlqej Zoti mijëra desh ose mori rrëkesh vaji? Do të jap të parëlindurin tim për shkeljen time, frytin e barkut tim për mëkatin e shpirtit tim?

Efesianëve 4:28 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 4:28 (ALB) »
Ai që vidhte, le të mos vjedhë më, por më tepër të mundohet duke bërë ndonjë punë të mirë me duart e veta, që të ketë t’i japë diçka atij që ka nevojë.

Mateu 25:35 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:35 (ALB) »
Sepse pata uri dhe më dhatë për të ngrënë, pata etje dhe më dhatë për të pirë; isha i huaj dhe më pritët,

1 Thesalonikasve 5:15 ALB Bible Verse Image
1 Thesalonikasve 5:15 (ALB) »
Vështroni se mos dikush t’ia kthejë dikujt të keqen me të keqen; po kërkoni gjithmonë të mirën edhe te njeri tjetri edhe te të gjithë.

Filipianëve 1:6 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 1:6 (ALB) »
duke qënë i bindur për këtë, se ai që nisi një punë të mirë në ju, do ta përfundojë deri në ditën e Jezu Krishtit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 13:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 13:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 13:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 13:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 13:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 13:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 13:16 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 13:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 13:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 13:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 13:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 13:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 13:16 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 13:16 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 13:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 13:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 13:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 13:16 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 13:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »