Hebrenjve 13:2 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 13:2 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 13:2 ALB - Mos harroni mikpritjen, sepse disa duke e - Bible Verse Picture

Hebrenjve 13:2 ALB

Mos harroni mikpritjen, sepse disa duke e praktikuar e priten pa ditur engjëj!

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 13:2 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 13:2 ALB - Mos harroni mikpritjen, sepse disa duke e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 13:2 ALB - Mos harroni mikpritjen, sepse disa duke e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 13:2 ALB - Mos harroni mikpritjen, sepse disa duke e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 13:2 ALB - Mos harroni mikpritjen, sepse disa duke e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 13:2 ALB - Mos harroni mikpritjen, sepse disa duke e - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 13:2 ALB - Mos harroni mikpritjen, sepse disa duke e - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 13:2 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 13:2 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 25:35 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:35 (ALB) »
Sepse pata uri dhe më dhatë për të ngrënë, pata etje dhe më dhatë për të pirë; isha i huaj dhe më pritët,

Zanafilla 18:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 18:1 (ALB) »
Zoti iu shfaq Abrahamit në lisat e Mamreut, ndërsa ai ishte ulur në hyrje të çadrës në zheg të ditës.

1 Pjetrit 4:9 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:9 (ALB) »
Jini mikpritës njëri për tjetrin, pa murmuritje.

Romakëve 12:13 ALB Bible Verse Image
Romakëve 12:13 (ALB) »
ndihmoni për nevojat e shenjtorëve, jini mikpritës.

Mateu 25:43 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:43 (ALB) »
isha i huaj dhe nuk më pritët, i zhveshur dhe nuk më veshët, i sëmurë dhe në burg dhe nuk erdhët të më shihni".

Titi 1:8 ALB Bible Verse Image
Titi 1:8 (ALB) »
por mikpritës, mirëdashës, i urtë, i drejtë, i shenjtë, i përmbajtur,

1 Mbretërve 17:10 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 17:10 (ALB) »
Ai u ngrit, pra, dhe shkoi në Sarepta; sapo arriti në portën e qytetit, ai pa një të ve që mblidhte dru. Ai e thirri dhe i tha: "Shko dhe më merr pak ujë në një enë që të mund të pi".

Jobi 31:32 ALB Bible Verse Image
Jobi 31:32 (ALB) »
në rast se i kam mbuluar mëkatet e mia si Adami, duke e fshehur fajin tim në gji,

Ligji i Përtërirë 10:18 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 10:18 (ALB) »
që u siguron drejtësi jetimëve dhe të vejave, që e do të huajin dhe i jep bukë dhe veshje.

Levitiku 19:34 ALB Bible Verse Image
Levitiku 19:34 (ALB) »
Të huajin që banon midis jush ta trajtoni njëlloj si ai që ka lindur midis jush; ti do ta duash si veten tënde, sepse edhe ju ishit të huaj në vendin e Egjiptit. Unë jam Zoti, Perëndia juaj.

Romakëve 16:23 ALB Bible Verse Image
Romakëve 16:23 (ALB) »
Gai, mikpritësi im dhe i mbarë kishës, ju bën të fala. Erasti, arkëtari i qytetit, dhe vëllai Kuarti, ju dërgojnë të fala.

1 Timoteut 5:10 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 5:10 (ALB) »
dhe të ketë dëshminë për vepra të mira: që i ka rritur fëmijët e saj, ka pritur të huajt, ua ka larë këmbët shenjtorëve, ka ndihmuar nevojtarët, i është kushtuar vazhdimisht çdo vepre të mirë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 13:2 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 13:2 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 13:2 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 13:2 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 13:2 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 13:2 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 13:2 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 13:2 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 13:2 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 13:2 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 13:2 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 13:2 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 13:2 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 13:2 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 13:2 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 13:2 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 13:2 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 13:2 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 13:2 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »