Hebrenjve 13:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Hebrenjve 13:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Hebrenjve 13:13 ALB - Le të dalim, pra, drejt tij jashtë fushës, - Bible Verse Picture

Hebrenjve 13:13 ALB

Le të dalim, pra, drejt tij jashtë fushës, duke bartur poshtërimin e tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Hebrenjve 13:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Hebrenjve 13:13 ALB - Le të dalim, pra, drejt tij jashtë fushës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Hebrenjve 13:13 ALB - Le të dalim, pra, drejt tij jashtë fushës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Hebrenjve 13:13 ALB - Le të dalim, pra, drejt tij jashtë fushës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Hebrenjve 13:13 ALB - Le të dalim, pra, drejt tij jashtë fushës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Hebrenjve 13:13 ALB - Le të dalim, pra, drejt tij jashtë fushës, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Hebrenjve 13:13 ALB - Le të dalim, pra, drejt tij jashtë fushës, - Bible Verse Picture
View New Tab

Hebrenjve 13:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Hebrenjve 13:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Hebrenjve 11:26 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:26 (ALB) »
duke e çmuar dhunën e Krishtit si pasuri më të madhe nga thesaret e Egjiptit, sepse i drejtonte sytë nga shpërblimi.

Luka 6:22 ALB Bible Verse Image
Luka 6:22 (ALB) »
Lum ju, kur njerëzit do t’ju urrejnë, do t’ju mallkojnë dhe do t’ju fyejnë, do ta shpallin emrin tuaj si të keq, për shkak të Birit të njeriut.

1 Pjetrit 4:14 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:14 (ALB) »
Në qoftë se ju fyejnë për emrin e Krishtit, lum ju, sepse Fryma e lavdisë dhe Fryma e Perëndisë prehet mbi ju; nga ana e tyre ai blasfemohet, kurse nga ana juaj ai përlëvdohet.

1 Korintasve 4:10 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 4:10 (ALB) »
Ne jemi të marrë për Krishtin, por ju të urtë në Krishtin; ne jemi të dobët, por ju të fortë; ju jeni të nderuar, por ne të përbuzur.

Veprat e Apostujve 5:41 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:41 (ALB) »
Kështu ata u larguan nga sinedri, duke u gëzuar sepse qenë çmuar të denjë të fyhen për emrin e Jezusit.

2 Korintasve 12:10 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 12:10 (ALB) »
Prandaj unë kënaqem në dobësi, në fyerje, në nevoja, në përndjekje, në ngushtica për shkak të Krishtit, sepse, kur jam i dobët, atëherë jam i fortë.

Mateu 27:39 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:39 (ALB) »
Dhe ata që kalonin andej e fyenin duke tundur kokën,

Mateu 5:11 ALB Bible Verse Image
Mateu 5:11 (ALB) »
Lum ju kur do t’ju shajnë dhe do t’ju përndjekin dhe, duke gënjyer, do të thonë të gjitha të zezat kundër jush, për shkakun tim.

Mateu 16:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 16:24 (ALB) »
Atëherë Jezusi u tha dishepujve të vet: “Në qoftë se dikush don të vijë pas meje, ta mohojë vetveten, ta marrë kryqin e vet dhe të më ndjekë.

Hebrenjve 12:3 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:3 (ALB) »
Kujtoni, pra, atë që duroi një kundërshtim të tillë nga ana e mëkatarëve kundër tij, që të mos lodheni dhe të ligështoheni në shpirtin tuaj.

Mateu 10:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 10:24 (ALB) »
Dishepulli nuk del mbi mësuesin, as shërbëtori mbi zotin e tij.

1 Pjetrit 4:4 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 4:4 (ALB) »
Prandaj u duket çudi që ju nuk rendni me ta në po ato teprime shthurjeje dhe flasin keq për ju.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Hebrews 13:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Hebrews 13:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Hebrews 13:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Hebrews 13:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Hebrews 13:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Hébreux 13:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Hebräer 13:13 (LUTH1912) »
Portuguese Bible (BSL)
Hebreus 13:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Hê-bơ-rơ 13:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Hebreos 13:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Ebrei 13:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
希 伯 来 书 13:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
希 伯 來 書 13:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Hebreerbrevet 13:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Евреям 13:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
євреїв 13:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Zsidók 13:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Евреи 13:13 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Hebreerne 13:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »